Kom til middag med en af Sydtysklands store vinmagere på Restaurant AU i Vestergade

En af de bedste – og mest hyggelige restauranter, og vinbarer, i Aarhus afholder en spændende aften med en af Sydtysklands største “burgunder” producenter. Stefan Meyer er navnet. Stefan er en yngre mand, som har overtaget familiens vinhus og nu sætter en stor stolthed i at repræsentere familiens navn og region.
Stefan Meyer arbejder primært med de gamle Bourgogne druer: Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc og Chardonnay, også kendt som: Spätburgunder, Grauburgunder og Weissburgunder – så er du til tysk kvalitetsvin, må du ikke gå glip af denne aften. Riesling vil også være at finde i glasset.
Seks retter og seks glas vin til 666 kroner
Det er Restaurant AU i Vestergade, som i samarbejde med Vinotheket laver denne aften med prominent besøg fra Tyskland. Det er i vinbaren, på Restaurant AU, at Stefan Meyer vil servere og præsentere os for et udvalg af sine vine. En vinmagers måltid med Stefan Meyer er den 20. maj klokken 18.30.
Køkkenet på Restaurant au sørger for et enkel og unik måltid, og selvfølgelig tilpasset vinene.
6 servering og 6 glas vin til 666 kroner
(Begrænset antal pladser)
RIESLING 2015
3 X DANSKE KAVIAR
stenbiderrogn / baerii caviar fra lyksvad / silderogn
ROSÉ 2015
CHARCUTERI FRA OMHU
surkål / drueagurk / sennep
WEISBURGUNDER/CHARDONNAY 2015
PIGHVAR & ØSTERS
Kartoffel / ”remoulade” / strandurter
FRÜHBURGUNDER 2015
TATAR AF NORDJYSK NATURKVÆG
wienerdreng / toastemelba / vilde urter
PINOT NOIR RHODT 2013
KYLLING FRA HOPBALLEMØLLE
asparges / morkler / korn
KLEINES RHODT 2015
OSTE FRA ARLA UNIKA
tyttebær / smørstegt rugbrød
Restaurant au
Vestergade 51
8000 aarhus C
Telefon: +45 60 25 64 20
Website: