Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom på frokost Ø-hop: Besøg 3 steder på én eftermiddag

Af Freja Dumont

Et ø-hop behøver ikke nødvendigvis indebære Klykaderne og azurblåt middelhav. Det kan også være et frokost-arrangement på den gamle Lystbådehavn lige her i Aarhus.

LULA, VinDanmark og Hantwerk, der alle ligger i kort gåafstand fra hinanden, har længe inviteret gæster på deres populære ø-hop, hvor du besøger alle tre steder på en aften.

Som noget nyt kan du nu hver lørdag også komme på ø-hop til frokosttid. Og spørger du os, er det den perfekte lørdagsaktivitet!

Vi tog på et frokost ø-hop som først byder på et besøg hos restaurant LULA, dernæst vinbaren VinDanmark for til sidst at runde eftermiddagen af hos gastropuben Hantwerk.

Kom på frokost Ø-hop: Besøg 3 steder på én eftermiddag

Sydlandsstemning hos LULA

Vi startede eftermiddagen ud hos den hyggelige restaurant Lula, som byder på sydeuropæisk delemad med særligt fokus på fisk, skaldyr og grønt.

Alt serveres i forretsstørrelse, så der er mulighed for at få en masse forskellige smagsoplevelser.

Vi fik plads på stedets store terrasse, hvor vi med udsigt til den hyggelige havn fik serveret 5 små retter (svarende til 2 retter).

Menuen stod bl.a. på “catch of the day”, som var makrel, og hertil en lækker salat samt saftige pincho ribs, som altså i den grad kan anbefales!

Kom på frokost Ø-hop: Besøg 3 steder på én eftermiddag

Til forret fik vi serrano skinke og en vandmelonsalat – og med den lave efterårssol og bådende gyngende i baggrunden, føltes det næsten som om, vi var sydpå.

Stemningen på LULA tager dig til varmere himmelstrøg både med maden, men også indretningen, der blandt andet byder på varme gule toner og vægmalerier med blæksprutter.

Man kan både kigge forbi stedet til et glas vin og snacks eller gå all in på den fulde menu.

Frokost ø-hop finder sted hver lørdag og inkluderer:

  • 5 serveringer på LULA
  • Cava og snacks på VinDanmark
  • 1 drink , stor øl eller et glas vin på Hantwerk.

Aften ø-hop finder sted hver onsdag og torsdag og inkluderer:

  • Cava og snacks på VinDanmark
  • 5 serveringer på LULA
  • 1 drink , stor øl eller et glas vin på Hantwerk.

Du kan bestille dit ø-hop lige her.

Kom på frokost Ø-hop: Besøg 3 steder på én eftermiddag

Efter god mad og vin blev benene strukket, og turen gik videre til eftermiddagens andet stop – VinDanmark.

Her stod den står på cava og snacks på vinbaren, der ligger i hyggelige og rustikke omgivelser ved vandet. Denne sensommer eftermiddag var vinbaren helt propfyldt og stemningen var afslappet og hyggelig.

Sidste stop på eftermiddagen var Hantwerk på den anden side af Lystbådhavnen. Her kunne vi vælge mellem en drink, en stor fadøl eller et glas vin.

Kom på frokost Ø-hop: Besøg 3 steder på én eftermiddag

Efter anbefaling fra bartenderen prøvede vi drinken ‘Midtvejskrisen’ bestående af cava, vodka, lime og hyldeblomst samt rm klassiker – nemlig stedets ‘Hvide russer’.

Gastropubben er også kendt for deres øl, som brygges in house af bryggeriet Humleland, og lokalerne oser af havnemiljø og tidligere tiders bådbyggeri.

En klar anbefaling værd

Vi havde alt i alt den skønneste eftermiddag på alle tre steder ved havnefronten, og vi synes, at et arrangement somme dette er et godt bevis på, at man ikke behøver rejse langt væk for at give sig selv en sjov og lidt anderledes oplevelse.

Der er nemlig noget belejligt over at gå ind til en hel eftermiddag, som er planlagt og betalt på forhånd.

Lyder det som noget for dig, kan du bestille lige her.

Del artikel

Andre læser også