ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drenge og piger søges: Kom til børnecasting i Aarhus

Af Freja Dumont
Bureau-foto
Bureau-foto

Tror du, at det kunne være spændende for dit barn at stå foran et kamera og få taget modelbilleder samt få mulighed for at medvirke i model, film & TV-opgaver for kendte brands?

Det er bureauet, Cast Agency Denmark, som er på udkig efter nye spændende børn i alderen 3-14 år – alt fra børn med krøller, store øjne, et dejligt smil og de skønneste stritører, til børn med krudt bag i. Alle typer af børn søges.

Så har du en skøn, skæv, sjov, charmerende søn eller datter, som synes, det kunne være sjovt at få mulighed for at medvirke i model-, film- eller TV-opgaver for fx. Fætter BR, LEGO eller Hummel, så tag ham eller hende i hånden og kom forbi til børnecastingen lørdag d. 11. februar kl. 10-17 i konferencesalen hos Storcenter Nord.

Sådan tilmelder du jer

Du tilmelder dig ved at gå ind på www.børnecasting.dk og vælger “Aarhus” samt det tidspunkt på dagen, I gerne vil deltage.

Når du har tilmeldt jer, modtager du en SMS med dit casting-id, som du skal medbringe til castingen.

Når du møder op, bliver du mødt af et imødekommende børnecastingteam, hvor du her bliver castet og får taget forskellige professionelle billeder.

Cast Agency Denmark kigger efterfølgende billederne i gennem og på baggrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet til eventuelle fremtidige opgaver.

Hvad: Børnecasting til model, film & TV-opgaver
Hvor: Konferencesalen i Storcenter Nord
Hvornår: Lørdag den 11. februar kl. 10-17

Læs mere om og tilmeld castingen i dag på Børnecasting.dk

Del artikel

Andre læser også