Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Festlig nostalgi: Kom til den vildeste Melodi Grand Prix-fest

Af Freja Dumont
Foto: Lars Møller, Messecenter Herning
Foto: Lars Møller, Messecenter Herning

Kan du synge med på Melodi Grand Prix-evergreens som ‘Vi Maler Byen Rød’ og ‘Smuk Som Et Stjerneskud’?

Så er det her event med garanti noget for dig!

Alletiders Melodi Grand Prix, som udspiller sig i Jyske Bank Boxen lørdag d. 18. marts, bliver en musikalsk rejse fyldt til randen med stærke musikalske øjeblikke, sjove anekdoter, TV-klip og gribende tilbageblik.

Med hjælp fra Dansktop-dronningen Birthe Kjærs faste husorkester, Feel Good Band, fremfører stjerner som Birthe Kjær, Keld & Hilda, Jørgen Olsen, Kirsten & Søren, Gry og Lise Haavik friske udgaver af hits som ’Kloden drejer’, ’Det’ lige det’ og ’Der står et billede af dig på mit bord’.

Festlig nostalgi: Kom til den vildeste Melodi Grand Prix-fest

Også aftenens vært nærer den største passion for Melodi Grand Prix – der er nemlig tale om ingen ringere end Jørgen de Mylius, som på det nærmeste er synonym med den fortsat populære sangkonkurrence.

Jørgen de Mylius byder velkommen og guider kyndigt publikum igennem aftenen, der bliver både festlig og nostalgisk ned ad mindernes allé.

Billetter kan købes lige hér.

Festfyrværkeri af et show

Akkurat som Melodi Grand Prix har gjort i over 60 år, samler arrangementet danskerne til en festlig aften på tværs af generationer og i et helt særligt univers.

Et farverigt sansebombardement af et univers med fantastiske kostumer og musikalske ørehængere, der er gået over i historien, og som stadig den dag i dag kan få os alle på dansegulvet.

“I DR er vi stolte af at levere sceneshows og udsendelser, der igennem årtier har samlet danskerne og stadig gør det.

Vi glæder os utrolig meget til at skabe en festlig aften og hylde netop Melodi Grand Prix’et og de stjerner, der har leveret en perlerække af ørehængere, hvoraf flere i år faktisk kan fejre jubilæum,” lyder det fra Kenneth Holm, projektleder i DR Salg.

Hvad: Alletiders Melodi Grand Prix
Hvor:
Jyske Bank Boxen Herning
Hvornår:
18. marts 2023 kl. 20

Med et stærkt program bestående af lutter grandprix-koryfæer er der lagt i ovnen til en festlig og farverig aften spækket med glimmer og elskede hits.

Del artikel

Andre læser også