Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Festival hylder hiphop: Oplev Danmarks mest lovende hiphop-navne

Af Freja Dumont

I 2020 indgik GAFFA et samarbejde med den unge musikplatform DRÅBEN, og i år præsenterer de sammen en ny endagsfestival, DRÅBEN FESTIVAL, som hylder verdens største musikgenre: hiphop.

Den blomstrende hiphopkultur fylder ikke meget på de danske spillesteder, men den har vokset sig kæmpestor, og potentialet for en festival, der samler hiphop-tilhængere i hele landet, er kæmpestor i undergrunden – og særligt blandt de helt unge.

DRÅBEN FESTIVAL i Aarhus den 18. december 2021.

Det sidste halvandet år har Aarhus gjort comeback på den danske hiphopscene, og genren er fremadstormende i Smilets By.

”Vi glæder os over, at vi igen kan samles, og hvilken bedre måde at fejre det på end at samles til en festival med nogle af de mest lovende artister fra den danske hiphopscene.

DRÅBEN håber, at festivalen bliver et tilbagevendende samlingspunkt for en genre, som er blomstrende i Danmark og resten af verden,” sigere arrangørerne af DRÅBEN-festival.

Du kan bestille billetter her. 

Glæd jer til vilde hip hop-navne

En af de mange up-coming navne du kan opleve til DRÅBEN-festival er aarhusianske Josva, som i længere tid har floreret med sin tilbagelænede rap-stil og luksuriøse r&b-elementer.

Han er en af de mest lovende artister i dansk crossover af hiphop og r&b og er et godt bud på at blive en af de helt store stjerner i Danmark.

Josva har udgivet fire singler i eget navn samt arbejdet sammen med navne som TopGunn, Nella og Omar. Når han er på scenen og rapper sine hårdtslående tracks eller synger sine up-beat r&b-sange, er der plads til at feste og danse på alle tænkelige måder.

Efter en genial ep med Artigeardit og et udsolgt Lille Vega-show er Lamin med længder det mest varme navn på hiphop-scenen lige nu og er godt på vej til at blive landets største rapper.

Han har formået at fremkalde en enorm hype omkring sig, trods sin korte tid i spotlightet, med velovervejede tekster og unikke flows. Han er en af Danmarks dygtigste musikere og kan med garanti levere en vanvittig fest med sit katalog fyldt af bangers.

Med disse to tilføjelser til et allerede stærkt program bestående af Benny Jamz, Michael Williams, Carl Knast, Josie Amadonna og Yo Johnny er der lagt op til en uforglemmelig festaften, spækket med alsidige hiphop-artister, som er alt fra upcoming til heftigt etablerede.

Del artikel

Andre læser også