Eksklusiv aften: Gourmetmenu og koncert med kendt jazz-sangerinde
Der er nok at se frem til, hvis du lægger vejen forbi Varna Palæet til efteråret.
Den klassiske restaurant i byens gamle hæderskronede palævilla byder blandt andet på en aften i særklasse med en 4-retters gourmetmenu, en række specialudvalgte vine fra Bichel og intimkoncert med en af landets bedste jazz-sangerinder Caroline Henderson.
Arrangementet finder sted fredag den 3. november kl. 18, og udover en udsøgt menu med sæsonens bedste råvarer, kan du se frem til en intim og stemningsfyldt oplevelse, når Caroline indtager scenen og tager os med på sin livsrejse – både den musikalske og den personlige.
På flygel ledsages hun af Nikolaj Hess, og vi skal høre numre fra hendes første soloplade Cinemataztic , Made in Europe, Jazz, Love & Henderson og mange, mange flere sange fra hendes fantastiske sangskat.
Smagen af sensommer
Varna Palæet fejrer sensommeren og årstidens lækre sæsonråvarer med en speciallavet septembermenu, som bl.a. byder på hummer, havtaskemedaljon og lammekrone.
Desserten står på smagen af dansk sensommer i form af sensommerbær med creme Anglaise og brændt hvid chokolade.
Menuen består af 6 serveringer inklusiv vinmenu for kun 995 kroner, og den kan nydes fredag d. 1. september, fredag d. 15. september, fredag d. 22. september og fredag d. 29. september. Arrangementerne starter alle klokken 18.00
Menu og vine
Sprøde snacks
Cava, Mas d’Oliver, Penedés, Spanien
*Varme Gillardeau østers med små urter & østerssauce
*****
Jomfruhummer i tre variationer
*Baerii caviar 10 g
*****
*Hummer, avocado & Baerii caviar
*****
Fricassé af kammusling, hjertemusling & pighvar med syltede asparges & skummende musling-sauce
*****
Havtaskemedaljon på ragout af kalvehaler med persillepuré
*****
Lammekrone med sprød brissel, kantareller & tyttebær
*****
*Udvalg af Unikaoste med tilbehør
*****
Sensommerbær med creme Anglaise & brændt hvid chokolade
*****
Kaffe & sødt
*****
Udsøgt vinmenu
*Tilkøb
Pris pr. person kr. 995,-
“Vi sammensætter vore menuer af de bedste og friskeste råvarer, som de skiftende årstider har at byde på.
Vi holder fast i princippet om kortest vej fra jord til bord, og derfor samarbejder vi med flest mulige lokale ildsjæle og leverandører, der kan levere topkvalitet lige til køkkendøren.
Det er hvad enten det gælder friskfanget hummer fra Helgenæs, svampe og grønne urter fra byens skove eller de sprøde asparges fra Thorupgaard på Fyn,” siger Patrick Eriksen, medejer af Varna Palæet.
Vinene er særligt udvalgt i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel vine, som undervejs vil kommentere på vinene.
Det er også muligt at starte med en velkomstdrink ledsaget af snacks og senere på aftenen slutte af med kaffe & avec i stedets hyggelige lounge.
Hvad: Intimkoncert med Caroline Henderson // Ny septembermenu
Hvor: Varna Palæet, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C
Hvornår: Fredag d. 3. november // Fredag d. 1. september, fredag d. 15. september, fredag d. 22. september og fredag d. 29. september
Kom selv forbi det skønne palæ i Marselisskoven og få klassisk kogekunst, udsøgte vine og personlig betjening i de atmosfærefyldte omgivelser.