Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mexikansk, tyrkisk og sri lankansk på menuen: Kom til Food Festival hos City Vest

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Glæd dig til at smage mad fra spændende steder i verden, spinne lykkehjulet eller skåle i vin og drinks fra BARe VIN, når City Vest Shoppingcenter inviterer til Food Festival i forbindelse med Open by Night den 1. oktober.

Udover den festlige stemning vil butikkerne have fantastiske tilbud og rabatter på en masse varer. Få et overblik lige her.

Som gæst kan du smage på lækre retter fra de lokale spisesteder Theens Streetfood, Metin’s Grill, Foodtrucken Hverdagsmad og Café Norr, mens du nyder tonerne af livemusik.

”Vi glæder os utroligt meget til at kunne afholde events igen og skabe værdifulde minder i fællesskab med lokalsamfundet,” udtrykker Anja Ballegaard, center marketing manager.

En klode fuld af smagsoplevelser

Hos Theens Streetfood kan du få autentiske retter fra Sri Lanka efter bedstemors opskrifter.

Metin’s Grill tilbereder traditionel tyrkisk grillmad med mellemøstlige specialiteter, og kunne du tænke dig en lækker mexicansk bowl, kan du få dette ved Foodtrucken Hverdagsmad.

Cafe Norr, som til daglig har placering i centret, har et bredt menukort med lækre café-retter.

BARe VIN drives af passionerede iværksættere, og holder til dagligt ligeledes til i City Vest.

Til foodfestivalen sørger de for lækre vine samt drinks, du kan nyde til maden og den stemningsfulde musik.

Musik, lykkehjul og tilbud

City Vest har booket artister gennem Uncover Music, der skal spille fra kl. 12-21. Uncover Music ønsker at bringe den gode musik, der produceres rundt om i landet frem i lyset.

De præsenterer artister og bands med sange, som de selv har skrevet, og artisterne leverer koncerter med masser af personlighed og nærvær.

På centertorvet vil der være mulighed for at spinne et lykkehjul og vinde gavekort til centrets butikker. City Vest udlodder gavekort for mere end 11.000 kr. til heldige vindere.

Hvad: Open by Night og Food Festival
Hvornår: Butikkerne holder åbent 10.00-21.00 og fra kl. 12.00-21.00 vil der være Food Festival på p-pladsen ved Café Norr.

Del artikel

Andre læser også