ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød holdet bag: Kom til forpremiere på årets julekalender

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Christian Geisnæs/TV 2.
Foto: Christian Geisnæs/TV 2.

Nu har du muligheden for at komme til forpremiere på årets julekalender på ARoS i selskab med holdet bag julekalenderen.

Kometernes Jul er titlen på årets nye familiejulekalender på TV 2. Forpremieren finder sted som en del af Aarhus Series, som er en fem dages tv-serie-festival, der finder sted i Aarhus.

Arrangementet finder sted på søndag den 31. oktober kl. 12.00-14.00.

Kometernes Jul

Sammen ved vi mere. For ingen ved alt, men hvis man slår sin viden, nysgerrighed og sine kundskaber sammen, kan man mere, end man tror.

Det er lige præcis, hvad fire børn, Mie, Johannes, Noor og Elias, får brug for, da de deltager i en Astro Camp, som er et to-ugers naturvidenskabeligt kursus med fokus på astrofysik.

Ved et uheld teleporteres Mie og Johannes til den fjerne Planet 9, og fra hvert deres sted i universet må de fire børn nu arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet, før det er for sent.

Noor og Elias får hjælp fra deres lettere distræte fysiklærer Panda-Søren og den dedikerede forsker, Anna. Samtidig skal de skjule, hvad der er sket for både deres forældre og Astro Campens leder, Bolette-Henriette.

Det bliver en eventyrlig og kosmisk rejse, der bringer os fra Jorden til Planet 9, ind i laboratorier og ud i børnenes hjem, og en medrivende julefortælling om videbegærlighed sat i vores forunderlige univers.

Castet tæller blandt andre Søs Egelind i rollen som Bolette-Henriette og Martin Greis-Rosenthal som Panda-Søren samt Kurt Ravn, Lotte Andersen og Laura Bro.

Til arrangementet møder du hovedforfatter Jenny Lund Madsen, instruktør Ask Hasselbalch og producer Trin Hjortkjær Thomsen, når de inviterer på en eksklusiv formpremiere på en kosmisk julerejse ind i universet bag årets julekalender.

Det er gratis at deltage, og du kan finde billetter her.

Mere om Aarhus Series

Aarhus Series er fem dage for alle, der elsker tv-serier. En vifte af aarhusianske kulturinstitutioner danner rammen om fælles oplevelser, hvor de allerbedste serier præsenteres i storformat – herunder gensyn, premierer og sneak peeks på kommende serier.

Aarhus Series tager publikum bagom kameraet på nogle af de mest markante serier, når kendte skuespillere, unge talenter, instruktører og andre brancheaktører holder medrivende talks og deler ud af deres inspirerende og underholdende oplevelser.

Aarhus Series sætter særligt fokus på serier, der har social relevans og kulturel gennemslagskraft. Serier som vækker genklang i samfundet og inspirerer til samtale og debat.

Del artikel

Andre læser også