ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Livemusik, DJ og billige cocktails: Kom til fredagsbar på toppen af Aarhus

Af Freja Dumont

De næste mange fredage kan du komme til byens fedeste fredagsbar og byde weekenden velkommen med manér.

Salling ROOFTOP inviterer nemlig til endnu en sæson med ’Fredag på Toppen’ på fredag den 22. april, og den står som altid på forfriskende cocktails, sprøde toner fra DJ’en og naturligvis byens bedste udsigt.

Skål til tonerne fra nogle af landets bedste musikere

Årets første fredagsbar på Salling ROOFTOP i Aarhus bliver skudt i gang med et brag af en live-koncert og billige cocktails i baren.

Soul Glo indtager scenen kl. 16.30 og fyrer op for numre af bl.a. Curtis Mayfield, Al Green, Estelle, Kanye West, Rugsted/Kreutzfeldt, Al Jarreau, Maceo Parker, Prince, Stevie Wonder m.fl.

Soul Glo består af nogle af landets bedste musikere, og bandet er også husorkester på TV2-programmet “Musik i sommerlandet”, hvor de bl.a. har spillet med Christopher, Rasmus Seebach, Peter AG og Nabiha m.fl.

Udover Soul Glo vil du også kunne nyde godt af tonerne fra husets DJ, og så står Havana Club klar ved Havana-baren, hvor du kan få 2 for 1 på lækre mojitos og nyde frugtige cocktails.

Fredag på toppen finder sted på Salling ROOFTOP hver fredag i sommerhalvåret kl. 16-19. Se her, hvad de kommende fredage på toppen byder på.

Tag din ven eller kollega under armen og få en fyraftenscocktail i sent vil glemme.

Hvad: Fredag på Toppen
Hvor: Salling ROOFTOP
Hvornår: Hver fredag fra kl. 16-19

Del artikel

Andre læser også