Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Starter i dag: Kom til Georg Jensen lagersalg i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Georg Jensen Damask
Foto: Georg Jensen Damask

Nu kan du få krydset alle af på listen, som ønsker sig bløde gaver under træet i form af håndklæder i blødt frotté, skønne kimonoer samt viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude med et smukt designudtryk.

Georg Jensen Damask holder nemlig et fire dags langt lagersalg i Aarhus fra onsdag d. 16. til lørdag d. 19. november, hvor der sælges designs fra tidligere kollektioner med op til 60 %. Der vil blive fyldt op med varer hver dag.

Du kan også være heldig at finde babysengetøj, juniorsengetøj og badehåndklæder med hættetil de mindste. Og til boligen byder Georg Jensen Damask også på sengetæpper, strikkede puder og bløde plaider.

For at undgå lange køer, skal du booke din billet til lagersalget her.

Designs går tilbage til 1970’erne

Georg Jensen Damask er kendt og elsket for damaskduge i den højeste kvalitet, ikke mindst JULEDUGEN og PÅSKEDUGEN, hvis design går helt tilbage til 1970’erne.

Men også en lang række andre design har fundet vej til hjerterne hos de mange, der holder af at omgive sig med æstetik, funktionalitet og kvalitet.

Hvad: Georg Jensen Damask lagersalg
Hvor: Søren Nymarks Vej 1-3, 8270 Højbjerg (6 km fra Aarhus C)
Hvornår: Onsdag d. 16 t.o.m. lørdag d. 19 november. Onsdag til fredag fra kl. 9 til 18 og lørdag fra kl. 9 til 15.

Mange design finder du både som dug, bordløber og dækkeserviet, alt efter hvor formel opdækningen skal være. Om det er den store gæstemiddag eller morgenbordet, der dækkes med stofservietter, måske i hør, for at klæde det fint på for hyggens skyld.

God shopping!

Del artikel

Andre læser også