ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus’ bedste cocktailbarer inviterer: Kom til stor gin-festival i Aarhus

Af Freja Dumont

Kalder alle gin-entusiaster!

Folkene bag hhv. St. Pauls Apothek, Herr Bartels & Gedulgt har slået deres kompetencer sammen for at give en festlig helhedsoplevelse med fokus på en af deres ynglings sammensætninger – nemlig gin og tonic. 

De inviterer i den forbindelse for femte gang til en festlig weekend med Gin+Tonic Festival i Ridehuset den 10. og 11. november 2023.

Der vil blive serveret både lokale og internationale gins i særklasse fra de forskellige udbydere og Fever Tree Premium tonic vil være stærkt repræsenteret. 

Masser af gratis smagsprøver

På festivalens to dage kan du opleve mange forskellige gin og tonic produkter ganske gratis, og du får udleveret dit eget personlige glas, så du kan smage dig frem til dine favoritter.

Ved alle stande kan du købe flasker med gin og tonic til særligt gode festivalpriser.

Derudover vil der traditionen tro være en VIP-bar med 4 forskellige ginbaseret cocktails på menukortet, samt en af byens bedste DJ’s der sørger for, at hele Ridehuset har en fed vibe, imens der bliver nørdet i gin og tonics. 

Hvad: Gin og tonic-festival
Hvor: Ridehuset
Hvornår: 10. og 11. november 2023

Køber du en VIP-billet får du udover et smageglas til at smage en masse gin & tonics også gratis cocktails i cocktailbaren.

Køb din billet her.

Del artikel

Andre læser også