Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bobler og solnedgang: Kom til helt særligt event på toppen af Aarhus

Af Ane Johanne Damgaard

Hvis du er lokal på Aarhus Ø eller lægger vejen forbi på gå- eller løbeture, har du sikkert stået og knejset nakken bagover og nærmest været ved at vælte, fordi der er så højt til toppen af Lighthouse.

Udsigten fra foden af det imponerende bygningsværk er noget helt særligt, så man kan kun drømme om, hvordan den må være fra toppen.

Nu inviterer Aarhus Øje endnu engang til en helt særlig Sunset Session onsdag den 22. maj, hvor du kommer med på en guidet tur gennem byens helt nye oplevelsesdestination med fokus på udviklingen af Aarhus’ nyeste bydel: Aarhus Ø.

Og når turen er forbi stiger i til tops for at se solnedgangen med et glas bobler i hånden fra 44. etage i Lighthouse.

Bobler og solnedgang: Kom til helt særligt event på toppen af Aarhus

Kom med bagom Aarhus Ø

Arrangementet starter kl. 20 i Aarhus Øje, hvor historiker og chefguide hos Aarhus SeaRangers, Niels Krogh Nielsen, tager dig med på en rejse gennem byudviklingen på Aarhus Ø.

Fra da der ikke lå nogen havn, og køerne græssede ved Østbanetorvet, over anlæggelsen og udviklingen af industrihavnen og Pier 4, og frem til i dag, hvor Aarhus Ø er blevet en pulserende bydel med natur og inspirerende arkitektur, der rækker langt op i himmelen. 

Du vil blive meget klogere på Aarhus Øs historie, arkitektur, natur og udvikling og blive introduceret til de mange spændende byrum og oplevelser, tankerne bag, og visionerne for fremtiden på Aarhus Ø.

Og så er prikken over i’et altså eventets afslutning, som foregår på toppen af Aarhus, hvor du kan nyde et glas bobler, men du ser solnedgangen over din by.

Der er begrænsede pladser til arrangementet, så hvis du vil sikre dig en, er det med at være hurtig.

Prisen for arrangementet er 199 kr. pr. snude, og det varer ca. 2 timer. Betalingen foregår ved arrangementets start i receptionen hos Aarhus Øje.

Du kan tilmelde dig lige her.

Del artikel

Andre læser også