Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I historiske omgivelser: Kom til hestevæddeløb i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Visit Aarhus
Foto: Visit Aarhus

Mærk suset fra hestene og oplev den særlige atmosfære.

På fredag inviterer Jydsk Væddeløbsbane til det populære Bededagsløb, hvor du kan se nogle af Danmarks allerbedste kuske og deres heste i aktion.

På få timer kan du overvære hele ni travløb på den historiske arena ved Marselisborgskovene, der altid summer af spænding på løbsdage.

Gratis drink til 100 gæster

Det første af Bededagsløbets travløb starter klokken 15.45. Herefter skydes løbene i gang et efter et med godt 20 minutters mellemrum.

Mellem løbene kan du stille sulten med dagens ret hos staldcaféen Tutten, der også byder på drikkevarer, pommes frites, slik og is. Det samme gør grillbaren i hovedbygningen, hvor du desuden kan få burgere, pølser og sandwiches.

I anledning af Bededagsløbet vil der være et telt på forpladsen med grillmad til dagens tilskuere.

Får du brug for at slukke tørsten undervejs, står også Galopbaren og Smagsrummet klar til at hjælpe. Sidstnævnte giver endda den første drink gratis til hele 100 heldige gæster.

I historiske omgivelser: Kom til hestevæddeløb i Aarhus
Foto: Dansk Hestevæddeløb

Oplev tidligere verdensmester

Jydsk Væddeløbsbane har dannet ramme om væddeløb siden sommeren 1924, og nu – knap 100 år senere – kan du stadig mærke historiens vingesus på den ikoniske arena i Aarhus.

Væddeløbsbanen byder nemlig igen i år på et spændende program. Glæd dig til alt fra galopdage til Grand Prix’er, endnu flere travløb og derby, inden årets finale løber af stablen i december.

Hvad: Bededagsløbet
Hvor: Jydsk Væddeløbsbane på Observatorievejen 2
Hvornår: Fredag d. 5. maj fra kl. 15.45

Til Bededagsløbet på fredag kan du som nævnt opleve nogle af landets bedste kuske i aktion – heriblandt lokale Birger Jørgensen, der er tidligere europamester, og som i 2009 blev den første danske vinder af VM for travkuske.

Der er lagt op til en stor dag på Jydsk Væddeløbsbane, hvor du er mere end velkommen.

Dørene åbner klokken 14.45 (en time for første travløb), og arrangørerne opfordrer til, at man kommer i god tid.

Køber du billetten i forsalg, koster det 50 kroner for voksne – prisen er højere i døren, så det er en god idé at købe billetter på forhånd. Børn og unge har gratis adgang til Jydsk Væddeløbsbane.

Du kan købe billetter til Bededagsløbet lige her

Del artikel

Andre læser også