Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klippeklister og gratis gaver: Hyggelig butik inviterer til julestue

Af Freja Dumont

Lørdag d. 10. december kan du tage familien med til hyggelig julestue i den flotte FLEXA-butik i Fredensgade 36.

Butikken, som ligger i en af Aarhus’ helt gamle bygninger, Bispegården, har smukke, højloftede en-suite-stuer indrettet som rigtige børneværelser.

Nu inviterer FLEXA børn og deres forældre indenfor i varmen til klippe-klistre-aktiviteter, julegodter, gode rabatter, gaver til de mindste og muligheden for at vinde et gavekort på 10.000 kroner.

Og det er helt gratis at deltage. 

Klippeklister og gratis gaver: Hyggelig butik inviterer til julestue

Få styr på julegaverne

Der er lagt op til en hyggelig dag for både børn og voksne, og butikspersonalet serverer søde julegodter, mens der bliver rig mulighed for at få styr på julegaverne til de mindste.

Butikken i Fredensgade er nemlig udover børnemøbler også fyldt med legesager fra FLEXAs nye legetøjskollektion, der henvender sig til børn i alderen 0-6 år.

Butikschef Rikke Pedersen fortæller om det børnevenlige julearrangement: 

”Vi glæder os rigtig meget til at julehygge med alle der kigger ind. Til børnene er der juleinspirerede klippe-klistre-aktiviteter, og der vil være en FLEXA-gave, som de små kan tage med hjem.

Én heldig besøgende vinder et gavekort på hele 10.000 kroner og de voksne får også mulighed for at shoppe julegaver til ekstra skarpe priser,” siger Rikke Pedersen.

Der er nemlig gode rabatter på alt lige fra senge og madrasser til skriveborde og legetøj.

Moderne børnemøbler i en ejendom fra 1858 

Det er ikke hvilken som helst bygning, FLEXA er flyttet ind i.

Bygningen, der ligger på hjørnet af Fredensgade og Sønder Allé, er opført i 1858 som såkaldt herrefogedkontor. Det vil sige kontor og privatbolig for den daværende politimester i Aarhus. Siden blev det til bolig og kontor for byens biskop – deraf Bispegården – frem til 1967.

I over 50 år har FLEXA bragt glæde til børn over hele verden med unikke børnemøbler og interiør, der forener dansk design med de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkterne er fremstillet af langtidsholdbare materialer i innovativt design, der tilpasser sig børn og deres skiftende behov. Samtlige kollektioner er designet til at skabe et sikkert og stimulerende miljø for dit barn. 

Læs mere om FLEXA lige her.

Hvad: Julestue hos FLEXA
Hvor: Fredensgade 36
Hvornår: Lørdag den 10. december kl. 10 til 14

Del artikel

Andre læser også