Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusiv aften: Kom til intimkoncert med nogle af Danmarks bedste artister

Af Freja Dumont

Der er nok at se frem til, hvis du lægger vejen forbi Varna Palæet i efteråret og vinteren.

Den klassiske restaurant i byens gamle hæderskronede palævilla byder blandt andet på en aften i særklasse med intimkoncerter med nogle af landets bedste sangere.

Du kan bl.a. se frem til at opleve levende legender som Sanne Salomonsen, Hanne Boel og Lis Sørensen på helt tæt hold.

Inden intimkoncerterne serveres velkomstbobler og sprøde snacks, en 4-retters gourmetmenu og en række specialudvalgte vine fra Bichel samt kaffe og sødt.

“Intimkoncerter er blevet en tradition og et koncept vores gæster holder meget af, og som vi er stolte af.

Varna-scenen i Varnasalen passer perfekt til intime og nærværende koncertoplevelser, og rigtig mange dygtige musikere har gennem årene lagt vejen forbi os,” siger Patrick Eriksen, medejer af Varna Palæet. 

Bestil bord lige her.

Eksklusiv efterårsmenu

Hvis du ikke kan vente helt til november med at besøge Varna Palæet, kan du i de kommende måneder komme forbi og sætte tænderne i en berusende menu, der hylder det ruskende efterår med en perlerække af gourmet delikatesser:

Østers, caviar, hummer, sprødstegt pighvar og farseret vagtel.

“Vi sammensætter vore menuer af de bedste og friskeste råvarer, som de skiftende årstider har at byde på. 

Vi holder fast i princippet om kortest vej fra jord til bord, og derfor samarbejder vi med flest mulige lokale ildsjæle og leverandører, der kan levere topkvalitet lige til køkkendøren.

Det er hvad enten det gælder friskfanget hummer fra Helgenæs, svampe og grønne urter fra byens skove eller de sprøde asparges fra Thorupgaard på Fyn,” siger Patrick Eriksen.

Menuen i september, oktober og november

Gillardeau østers med soya & ingefær
*****
Marineret sorthummer med lime, tomat & basilikum
*****
*Jomfruhummer, æble, selleri & Baerii Caviar
*****
Sprødstegt pighvar med blomkål & løg
*****
Farseret vagtel med efterårets svampe, tyttebær & morkler
*****
*Udvalg af Unika oste med tilbehør
*****
Sensommerbær med æble, hybenrose & hvid chokolade
*****
Kaffe & sødt
*****
Udsøgt vinmenu

Pris pr. person: 995 kr.

Book bord her.

Menuen serveres fredag d. 27. september, fredag d. 4. oktober, fredag d. 11. oktober, fredag d. 25. oktober og lørdag d. 2. november.

Kom selv forbi det skønne palæ i Marselisskoven og få klassisk kogekunst, udsøgte vine og personlig betjening i de atmosfærefyldte omgivelser.

Book bord her.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien