Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri entré: Kom til kæmpestor madfestival i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Salling
Foto: Salling

Lækre smagsprøver, masser af madboder, mulighed for at møde leverandører, musik fra DJ og unik stemning.

Der er lagt op til to festlige dage, når Salling ROOFTOP Aarhus inviterer til deres madfestival ‘Smag på Salling’ den 24. og 25. august. 

ROOFTOP-området bliver omdannet til en to dages sprudlende madfestival med oplevelser for alle sanserne og gæsterne kan gå på opdagelse i de mange boder med en lang række lækre smagsprøver og mulighed for at møde Salling Supers udvalgte leverandører.

De kommer og fortæller om deres velsmagende produkter samt giver tips og tricks til madlavningen, ligesom du kan blive klogere på madens verden, når der er madtalks med leverandørerne fra scenen. Det kommer til at foregå begge dage mellem klokken 16-17.

Og det bedste af det hele er, at der er fri entré til madfestivalen og til alle mad-smagsprøverne.

Musik og masser af mad

Hvis man har lyst, kan man tilkøbe et klippekort og kaste sig ud i smagsoplevelser leveret af spændende vin- og øl-brands, ligesom man kan købe hjemmelavede pølser, som slagteren står og griller på Salling ROOFTOP Aarhus.

I mens kan man nyde madfestivalsstemningen og musikken fra DJ’en, der går på torsdag klokken 16-18 og fredag klokken 16-19.

Blandt Salling Supers leverandører, er der blandt andet mulighed for at møde Laudrup Vin, Karamel Kompagniet, Ole Gaard, Skagen Bryghus, Lakrids by Bülow, Anker Chokolade og Lie Gourmet, der alle står klar med lækre smagsprøver og til at tale med gæsterne. 

”Vi gentager succesen fra sidste år og byder alle vores gæster på håndplukkede delikatesser og madinspiration fra vores leverandører. Her suppleres smagsoplevelserne med god musik, stemning og spændende talks, der fortæller historierne bag den gode mad og drikke.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til Smag på Salling på Salling ROOFTOP Aarhus igen i år,” siger Birthe Wiberg, Head of Marketing i Salling. 

Fri entré: Kom til kæmpestor madfestival i Aarhus

Unik gourmet oplevelse & en aften i særklasse

Foruden de mange smags- og sanseoplevelser til ‘Smag på Salling’ er der i forbindelse med madfestivalen også mulighed for at få en oplevelse i særklasse, når Salling præsenterer Aperol Skydinner på ROOFTOP.

Her kan man i unik social-dinner-stil nyde en treretters-gourmetmenu under åben himmel med panoramaudsigt over byen.

Dette eksklusive arrangement er en kulinarisk oplevelse, der vil få dine smagsløg til at danse. Sallings talentfulde kokke har sammensat en uforglemmelig menu, der vil vække dine sanser og efterlade dig mæt af både mad og gode minder.

Læs mere og køb billetter lige her. 

Hvad: Smag på Salling-madfestival
Hvornår: Den 24. og 24 august
Hvor: Salling ROOFTOP

Tag din familie og venner under armen og oplev to dage med skønne madoplevelser under åben himmel.

Du kan se hele programmet og læse mere her.

Del artikel

Andre læser også