ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis adgang: Kom til kæmpe madfestival

Af Freja Dumont
Foto: Salling
Foto: Salling

D. 25. og 26. august 2022 danner Salling ROOFTOP Aarhus ramme for to dage med mad, underholdende mad-talks og masser af oplevelser for alle sanser.

Salling ROOFTOP bliver, udover mad-talks med Timm Vladimir, Thomas Laursen og Mummum, fyldt med nogle af Salling Supers bedste leverandører.

Man kan gå på opdagelse blandt leverandørernes stande, hvor de fortæller om deres produkter og uddeler lækre smagsprøver.

Mød bl.a. Fur Bryghus, Aalborg Chokoladen, Lie Gourmet, Åben, Summerbird, Karamel Kompagniet og mangle flere.

”Det er ingen hemmelighed, at vi i Salling værdsætter god mad, gode leverandører, lækre ingredienser og god stemning – og det gør vores kunder også.

Smag på Salling er to dages fantastisk madfestival, hvor vi samler det hele på Salling ROOFTOP, og krydrer det med mad-talks med nogle af Danmarks mest interessante og underholdende madelskere,” siger Martin Bak Munch, eventmanager hos Salling.

Kom forbi toppen af Aarhus og nyd og smag på to dage med kendte og mindre kendte ingredienser og lad dig inspirere af sprudlende mad-talks. Smag på Salling har gratis adgang for alle.

Gratis adgang: Kom til kæmpe madfestival
Foto: Salling

Hjemmelavet pasta med Timm Vladimir

Oplev den folkekære gastronomiske iværksætter Timm Vladimir, der i sin bedste uformelle stil viser dig teknikkerne til den gode hjemmelavede pastadej.

Her kan du blive klogere på, hvordan udskæringen af den perfekte fettuccine skal gøres, og ikke mindst giver Timm dig gode og simple tips og tricks til hvordan, du arbejder med tomatsaucen – så du kan skabe dine egne små pasta-mirakler derhjemme.

Thomas Laursen om ‘wildfooding’

Sanker, naturelsker, tv-kok, urteleverandør til Noma, Geranium og Amass, for blot at nævne et par ting man kan sige om Thomas.

Med en sin store passion for vilde planter, bær, rødder, svampe har Thomas Laursen tegnet den danske urtescene i en årrække med sin innovative tilgang til kendte og ukendte ingredienser.

Kom og smag på både de populære og de knap så kendte urter, der har dannet grundlag for den nyere danske madscene.

Mød pigerne var den populære madblog Mummum

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen har opnået stor succes med deres populære madunivers Mummum, der serverer lettilgængelige opskrifter på velsmagende hverdagsretter til hele Danmark.

Her kan alle være med, når de med få ingredienser, og ofte blot en enkelt gryde, får løftet simple retter til små hverdagsmirakler på kun 30 minutter.

Se hele programmet og læs mere om Sallings madfestival lige her.

Hvad: Salling Madfestival
Hvor: Salling ROOFTOP
Hvornår: Den 25. og 26. august

Del artikel