Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Naturvin i glassene: Kom til smagning hos hyggelig restaurant i Aarhus

Af Freja Dumont

Kolo i Guldsmedgade inviterer snart til en eksklusiv række vinsmagninger, hvor du vil blive præsenteret for husets naturvinsportefølje. 

Det bliver en uformel introduktion til naturvinens verden med snacks og højt humør d. 26. april, den 10. maj og den 24. maj

“Udgangspunktet når det kommer til vin på Kolo er at alle skal kunne være med. Vi vil gerne gøre op med snobberiet omkring vin, vi vil skabe en uformel dialog, hvor alle tør at sige, hvad de syntes, netop fordi vin og smag er relativt.

I løbet af smagningen vil du få en dybdegående introduktion til økologiske og biodynamiske principper, vi kommer til at snakke om, hvad der definerer en naturvin og ikke mindst smage en masse forskellig vin,” siger medejer af Kolo, Simon Carstens.

Billetterne er i meget begrænset antal, så tøv ikke med at booke her.

Få 4 vine og snacks for 200 kroner

På aftenen vil du blive præsenteret for fire vine, hvortil køkkenet vil servere snacks inkluderet i prisen på 200 kroner.  

Første smagning byder på lokale og skøre Sjask, der producerer byvin på den gamle DSB-grund ved Godsbanen i Aarhus.

Her står den på catalansk biojuice fra den excentriske Ruben Parrera, georgisk orangevin med masser af kapow og lang skalmaceration samt eksklusive dråber fra legenden på Etna; Frank Cornelissen.

Hvis du har lyst til at blive hængende og spise, kører Kolo et eksklusivt tilbud til deltagerne af arrangementet på 1 x valgfri Kolobab til 130 kroner.

Book bord til vinsmagningen her.

Del artikel

Andre læser også