Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oscar Night i Paradis: Drinks og forpremiere på Oscar-nomineret film

Af Freja Dumont
Foto: Øst for Paradis
Foto: Øst for Paradis

Efter en kedelig dvale i 2021 er sæsonen for filmpriser, funklende kjoler og slagkraftige takketaler nu endelig over os igen.

Og du kan være med, når de hos Øst for Paradis slår dørene op til Oscar Night 2022.

Søndag den 27. marts kl. 21.00 byder biografen nemlig til en festlig aften med rød løber, drinks og forpremiere på den Oscar-nominerede film Drive My Car.

Herefter vil der følge en live transmission på det store lærred fra kl. 01.00 ca. direkte fra Dolby Theatre, Hollywood, hvor de prominente priser uddeles natten igennem.

Billetprisen koster 150 kroner og inkluderer billet til film, drinks, goodiebags og forfriskninger undervejs. Når det bliver mandag morgen vil der blive serveret lidt morgenbrød.

Oscar nomineret film på den store lærred

På aftenen kan du se den Oscar-nominerede film Drive My Car.

Instruktøren og skuespilleren Yasuke Kafuku (Hidetoshi Nishijima) plejer et på én gang platonisk og lidenskabeligt forhold til sin hustru gennem 20 år, manuskriptforfatteren Oto (Reika Krishima).

De udklækker idéer, mens de har sex eller kører ture i bilen, som er mere end bare et transportmiddel for parret. Men under den harmoniske overflade ulmer konflikterne, og en chokerende hændelse bliver springbrættet for Ryusuke Hamaguchis kontemplative og lavmælt følsomme road trip – bygget over en historie af Haruki Murakami.

Filmen vandt prisen for bedste manuskript ved Cannes-festivalen2021 og Hamaguchi var senest aktuel med ‘Japanske fortællinger’, som vandt Sølvbjørnen i Berlin.

Del artikel

Andre læser også