ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle film koster 50 kr.: Kom til Store biografdag i Aarhus 

Af Freja Dumont
Bliv medlem af Filmporten og gå i biografen til halv pris. Foto: Filmporten
Bliv medlem af Filmporten og gå i biografen til halv pris. Foto: Filmporten

Efteråret indbyder for alvor til filmhygge og lune popcorn.

Og så er det jo meget heldigt, at CinemaxX og Nordisk Film Biografer i morgen, søndag, d. 30. oktober, fejrer filmglæden og afholder Den Store Biografdag.

Her kan du kurere tømmermændene, hygge med kæresten eller tage familien med i Nordisk Film Biografer i Aarhus C eller på Trøjborg for 60 kr. eller i CinemaxX i Bruuns Galleri for bare 50 kr. – og det gælder også IMAX!

“På Den Store Biografdag kan du gå i biografen for kun 60 kr. pr. billet, og det er uanset film, format, sal og tidspunkt,” oplyser Nordisk Film.

Grin, græd eller gys sammen med resten af Danmark

Der bliver rig mulighed for at få følelserne i spil den 30. oktober med filmatiseringen af bog- succesen og kærlighedsdramaet ”Hvor Flodkrebsene Synger”.

Kan man klare mere efter det følelsesladede drama, toner Dwayne ”The Rock” Johnson frem som superhelt i actionbraget ”Black Adam”.

Den danske ungdomsfilm ”Smuk” handler om det bittersøde gymnasieliv og de sociale mediers magt, og gyserfans kan mærke angsten komme snigende med horrorfilmen ”Smile”.

I den mere familievenlige genre er ”Mugge og hans mærkelige hjerne” på plakaten, og så kan man endnu nå at opleve publikumssuccesen ”Bamse” om den elskede musiker Flemming ”Bamse” Jørgensens liv og karriere.

Det hele præsenteres i allerhøjeste kvalitet hvad angår service, komfort og moderne biografteknik på lærred og lyd.

Del artikel

Andre læser også