Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri entré: Kom til stort råvare- og delikatessemarked på Varna Palæet

Af Freja Dumont

Bichel Vine er kendt for deres traditionsrige store gratis smagninger på både Varna Palæet og i Hjortshøj, hvor de har op mod 1000 besøgende.

Udover vin importerer Bichel også en lang række delikatesser – mange af dem blandt verdens bedste.

Derfor har de denne gang valgt at vende smagningen på hovedet og primært fokusere på deres mange delikatesser.

Fri entré: Kom til stort råvare- og delikatessemarked på Varna Palæet

Fra caviar i topklasse til verdens bedste Gouda-ost

Søndag d. 2. april kl. 13.00 til 16.30 inviterer Bichel til et stort gratis råvare- og delikatessemarked på Varna Palæet med et stort udvalg af smagsprøver på verdens bedste råvarer.

Til smagningen vil du også kunne møde flere af de producenter, som står bag de gode råvarer.

Der vil blandt andet være mulighed for at møde Caviar Perlita, der laver fransk caviar i topklasse og Alziari i Nice, der er kendt for deres elegante extra jomfruolivenolie.

Fri entré: Kom til stort råvare- og delikatessemarked på Varna Palæet

De Fryske i Holland, der laver verdens bedste Gouda, byder også på den lækre ost, som kan købes hos Bichel til samme kilo-pris som Prima Donna – det er altså billigt for verdens bedste Gouda.

Derudover kommer Duane Dove, der ejer Tobago Cocoa Estate, som leverer bønner til verdens bedste chokolade, Folmer fra Urup Dam Oksen nær Kerteminde, der leverer klimaneutrale oksekød i kobekvalitet og Miroslav fra Nova Runda i Kroatien, som står bag C4 IPA, der er ratet med 100 p. i ’Style’ og 98 p. ’Overall’ hos Ratebeer.

Derudover vil der selvfølgelig være mulighed for at gå på opdagelse i Bichels mange andre specialiteter.

Bl.a. Roquefort Vieux Berger, Parmesan Vacche Rosse, Spaniens bedste ansjoser fra Lolin, pølser fra Toscana, hasselnødder fra Piemonte, ægte balsamico tradizionale fra Modena og meget mere.

Vinen bliver I heller ikke snydt for. Bichel har samlet 12 forskellige forårs- og sommervine, der udover de kroatiske IPA’er og mange delikatesser vil forkæle de besøgendes ganer.

Tilmelding er ikke nødvendigt – mød op med et par mad- og vininteresserede venner og oplev den gode Bichel-stemning.

Spis middag med producenterne

Efter det store råvare- og delikatessemarked sluttes der med manér – en middag i topklasse. 

I samarbejde med Varna Palæet holder Bichel en forrygende middag med vine med fokus på deres råvarer og delikatesser.

Det bliver fem retter lavet af Patrick Eriksen og Palle Enevoldsen, som alle indeholder Bichels produkter – du får også opskrifter med derfra.  

Bichel oplyser at middagen egentlig burde koste 1200 kroner, men at de sælger den til 795 kroner pr. person. 

”De firehundrede går til at gøre Bichel kendte for den topkvalitet vi importerer i alle kategorier, ”fortæller direktør og ejer Lars Bo Henriksen.

Hvor: Varna Palæet, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C
Hvornår: Søndag d. 2. april kl. 13 til 16.30 med fri entré.

Billetter til middagen kan købes lige her.

Del artikel

Andre læser også