ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom og vær med på Mefisto – Gårdhaveåbning, bogreception og surprise

Af Freja Dumont

Torsdag den 14. april fra klokken 14.00 til 17.00 vil det emme af liv, musik og glade dage på Mefisto i Aarhus. Lars Kyllesbech, ejeren af Mefisto, holder nemlig reception i anledning af udgivelsen af sin nye fiskekogebog. 320 sider med fiskeopskrifter til 299 kroner.

 

Lars Kyllesbech udgav for år tilbage, mere præcist i 1995, en fiskekogebog, der havde stor succes. Over 30.000 solgte eksemplarer blev det til. Efter utallige opfordringer har han igen valgt at give ud af sine erfaringer med fiskeretterne. Det skulle efter sigende være opskrifter, som alle kan lave. Som noget nyt er der kommet 30 ekstra opskrifter på grillretter med i bogen.

 

Gårdhaven åbner

Sammen med bogudgivelsen vil der også være indvielse af gårdhaven. Det er efterhånden blevet til en årlig tradition. Den hyggelige gård med 18 siddepladser er både intim og charmerende. Der bydes på lidt mundgodt samt et glas eller to. Det kan nydes til lyden af livemusik, som Anni Ringgaard står for. For ikke at stå som sild i en tønde, åbner Lars op ud til gaden, hvor glade mennesker gerne skulle skabe en hyggelig stemning og liv til receptionen.

 

Særlige gavekort og en bogbus

Fiskekogebogen kan købes for 299 kroner. Køber du 10 bøger eller derover, følger der særlige fordele med. Du kan vælge mellem 5 pakker. Her får du, alt afhængig af hvilken pakke og pris, kogebogen, et gavekort på to champagnecocktails, to flasker Cava, to gange brunch eller to gange 3-retters menu på Mefisto. I bybilledet vil en bogbus figurere. Det sker i form af en lille Tuk Tuk. Den leverer bøger til døren – dog kun i nærområdet.

Den nye fiskekogebog

En nyhed på vej

Sammen med bogudgivelsen og åbningen af gårdhaven har Lars Kyllesbech også en overraskelse i ærmet. Hvad det er, må vi vente med at høre til på torsdag. Kom forbi Mefisto på torsdag, og vær med til bogudgivelse, åbning af gårdhaven, en surprise og nyd en glad dag i de hyggelige rammer på Mefisto. Alle er velkomne.

 

Mefisto

Volden 28
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86 13 18 13
mail: info@mefisto.dk

 

Del artikel