Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koncert: Erlings Jazz- & Ølbar og TRAIN præsenterer Hania Rani 

Af Jan L. Pedersen

Den polske pianist Hania Rani spiller en helt særlig koncert i Erlings Jazz- & Ølbars stemningsfulde rammer.

 

Hania Rani er en pianist, komponist og musiker som deler sit liv mellem hendes hjem i Warszawa og Berlin hvor hun har studeret og arbejdet. Hun har komponeret for strygere, klaver, vokalister, elektronike artister og har samarbejdet med navne som Christian Löffler, Dobrawa Czocher og Hior Chronik. Hun har optrådt på flere prestigefyldte spillesteder i Europa, såsom National Philharmony i Warszawa, Funkhaus Berlin, The Roundhouse i London og festivaler som Open’er, Off Festival og Eurosonic.

Koncert: Erlings Jazz- & Ølbar og TRAIN præsenterer Hania Rani 

Hania Ranis minimalistiske klaverkompositioner for soloklaver blev skabt ud af en fascination af klaver som instrument og med et ønske om at fortolke klaverets lyde og de harmoniske muligheder i deres helhed på hendes egen måde.

 

“Esja” er hendes debutalbum som solist og er et meget personligt værk for hende som artist. Det blev optaget i hendes eget hjem i Warszawa og i et lydstudie i Reykjavik hos hendes ven Bergur Þórisson. “Esja” er en række smukke, melodiske vignetter. Sensuel, følsom, rytmisk, atmosfærisk, fri men harmonisk, forførende og hypnotisk. På trods af at Rania har en klassisk baggrund er hun meget inspireret af jazz og elektronisk musik og komponister som Nils Frahm, Max Richter og Miles Davis.

 

Dato: 18. November 2019, kl. 20.00

Billetpris: DKK 60,- (Ingen forsalg)

Facebook Event: 

Train.dk Event:

 

OBS. Koncerten afholdes på, og arrangeres i et samarbejde med Erlings Jazz- & Ølbar (Nørreport 8, 8000 Aarhus) Begrænset kapacitet. Kom gerne i god tid.

Koncert: Erlings Jazz- & Ølbar og TRAIN præsenterer Hania Rani 

 

 

Del artikel

Andre læser også