ANNONCE
Konkurrence: Vind eksklusiv fredagsbar til dig og dine kollegaer 
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konkurrence: Vind eksklusiv fredagsbar til dig og dine kollegaer 

Har dine kollegaer fortjent lidt ekstra forkælelse? Så har du nu muligheden for at vinde og invitere dem til fredagsbar med alt inklusiv på Åboulevardens hippe cocktailbar LouLou.

 

Cocktailbaren LouLou, der brander sig som ”den flabede dreng i klassen” i det århusianske natteliv, danner hver weekend rammerne for den eksklusive fest. Indretningen er med inspiration fra større byer som København, Paris og New York helt unik og sat med den centrale placering ved åen har vi pludselig et virkelig godt udgangspunkt for en festlig aften. Dog egner lokalerne sig til mange andre formål, og det vil folkene bag gerne slå et ekstra slag for nu.

 

I de to år, LouLou har eksisteret, har der således været afholdt arrangementer som fødselsdage, teambuilding, polterabender, udstillinger, cocktailkurser, middage og selvfølgelig: Fredagsbarer

 

”Vi har rigtig gode erfaringer med at afholde fredagsbarer for både mellemstore og større virksomheder, og nu vil vi gerne give endnu flere muligheden for at opleve vores lokaler i en lidt anden setting end normalt”, fortæller Frederik Nomanni, der dagligt fungerer som Bestyrer på LouLou.

 

Derfor udlodder LouLou nu den ultimative fredagsbar med alt inklusiv til en heldig virksomhed. Her vil I blive opvartet lidt ekstra og få et velfortjent pusterum fra hverdagen.

 

Har du og dine kollegaer fortjent et sådan arrangement?

 

Så se hvordan du deltager i konkurrencen på LouLous Facebookside 

 

 

Seneste nyt