ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koreansk mærke vinder frem

Af Redaktionen

Det koreanske bilmærke KIA vinder frem i Europa, og der er lagt en aggressiv plan for fremtiden. KIA ønsker nemlig ikke blot at være kendt som det prisbillige brand med lang garanti, de vil også gøre sig bemærket når det kommer til design, hvor den seneste udgave af Ceed med benævnelsen ProCeed viser hvilken retning fremtidens design for en KIA ser ud.

Annoncørbetalt indhold leveret af Autohuset-Vestergaard.dk

ProCeed tager udgangspunkt i en almindelig stationcar, men med et mere sporty look og coupeagtig bagende. Det er nøjagtig det samme concept som Mercedes har indført med tilblivelsen af deres shooting brake stationcars. ProCeed virker da slet heller ikke til at have noget tilfælles med den almindelige Ceed staioncar, udover det samme høje niveau af ekstraudstyr og rummelig kabine.

Der er ingen konkurrenter som kan være med når det kommer til designet og det eksklusive look som en ProCeed har, samtidig med at bilen kan købes for mindre end 300.000,- inklusiv et meget højt udstyrsniveau. Det er nemlig ikke muligt at købe ProCeed i en skrabet version, der er altid flotte fælge, adaptiv fartpilot, bakkamera og varme i rattet, for blot at nævne noget af det du får med.

Linjen som KIA har sat med ProCeed er ligeledes hvad der baner vejen for fremtidens KIA. Man har allerede kunne ane det i den nye Sorento, og de har så taget skridtet videre med lanceringen af deres dedikerede elbils platform og bilen EV6. EV6 har et markant anderledes design og sætter linjen for det design som KIA ruller ud over de næste år.

Navnet for den nye design linje lagt af det Koreanske bilmærke kaldes for ”Opposites United”, hvilket er en sammensmeltning af fem forskellige design pæle. Bold for nature, joy for reason, power to progress, technology for life, Tension for serenity. Til sammen skulle det gerne give et aldeles anderledes og modigt design til fremtidens biler, som nu alle er planlagt til at være elektriske. Bilerne og designet skal med det samme fortælle alle at her kommer noget af det nyeste nye, med det mest avancerede teknologi. Hos KIA er det dog ikke bare ”markedsføring”, men de har rent faktisk investeret i branchens bedste teknologi når det kommer til elektriske biler.

Således får du et 800 volt system (Kun brugt af Porsche og Audi), muligheden for at trække strøm fra bilens batteri til andre genstande som anlæg, opladning af løbehjul eller opladning af en anden elbil. Alt denne teknologi får du til den sædvanlige stærke KIA pris, og dermed er KIA langt foran de tyske konkurrenter som netop har sendt deres linje af elbiler på gaden.

Del artikel

Andre læser også