ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kort proces: 46-årig rumæner dømt og udvist af Danmark efter jalousi-vold på åben gade

30 dage efter en 46-årig rumænsk mand havde overfaldet en 55-årig kvinde på åben gade i Aarhus, er han i dag ved Retten i Aarhus idømt 50 dages fængsel og udvisning af Danmark.

 

Det var jalousi, der fik manden til umotiveret at overfalde sin kæreste den 23. april 2019 ved Mølleparken i Aarhus midtby. Han slog hende i ansigtet og rykkede hende ned på jorden i hendes hår, hvorefter han sparkede hende flere gange på kroppen, mens hun lå forsvarsløs på jorden.

 

Ambulance og politi blev tilkaldt, og flere borgere tilbageholdte manden indtil politiet kom til stedet. Manden blev herefter anholdt og varetægtsfængslet.

 

Den 46-årige rumæner havde opholdt sig i Danmark i ca. fem år og blev samtidig dømt for i en kortere periode at have opholdt sig ulovligt i Danmark. Han er nu udvist af Danmark med et forbud mod at indrejse i landet i en periode på seks år.

 

”Den 55-årige kvinde blev ud af det blå udsat for et voldeligt overfald på gaden i Aarhus, og jeg er tilfreds med, at retten takserede det til en fængselsstraf på 50 dage og udvisning af Danmark,” siger anklagerfuldmægtig Jacob Gents.

 

Manden erkendte sig delvist skyldig og modtog dommen.

 

 

Del artikel