Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

KP5 på havnen: Vinens dag udvides til at gælde hver onsdag i januar måned

Af Pernille Søborg

Restaurant KP5 på den gamle havn i Aarhus har ekstra fokus på vinen, og det gør de lidt anderledes med et godt tilbud på maden – hvis man altså vælger vin til maden. KP5 kører vinens dag alle onsdage i januar og februar måned. Her har restauranten på den gamle havn i Aarhus ekstra fokus på vinen.

 

In between 

Onsdag kan være ugens “kedelige fætter”, men det vil de gode folk på KP5 ændre, samtidigt med at de lægger fokus på vinens verden. Det gør de med et tilbud, der vil noget; 3 retter koster 149 kroner. 

 

Her sætter KP5 på den gamle havn i Aarhus ekstra fokus på vinen med et godt tilbud. Køb en flaske (en per 2 personer) fra KP5’s vinkort, og få deres 3-retters menu for blot 149 kroner. (Normalprisen er 278 kroner). Om du vælger en flaske fra vinkælderen, husets vin eller en vinmenu er helt op til dig.

 

Menuen til den 15. januar er følgende:

 

Forret

Lyngrillet Laks, 

Citron – Agurk – Karse

 

***

 

Hovedret

Fynsk Gris

Grønkål – Ribs – Selleri

 

***

 

Dessert

Hvid chokolade

Iscremé – Kompot – Knas

 

Ændringer kan forekomme i menuen.

 

Man skal drikke vin til maden – enig!

Køkkenet tryller en lækker 3-retters menu frem. Den får du for blot 149 kroner, dog er der en betingelse: Du skal købe en flaske vin per 2 personer. 

 

Priserne på en flaske vin starter ved 298 kroner og opefter. Du vælger selv. Der er 60 – 70 vine at vælge mellem. Grunden til, KP5 laver denne aften, er, at KP5 gerne vil sætte mere fokus på den gode vin. De sætter penge efter maden. I nært samarbejde med VinDanmark og Miró Vin kan de tilbyde et bredt udvalg af vine af bedste kvalitet. Fokus hælder til det franske, men du vil også finde vine fra mindre kendte områder og vingårde. 

 

NB: Tilbuddet er KUN gældende i forbindelse med køb af en flaske vin ( pr. 2 personer). Købes der ingen vin på dagen, tillægges ekstra pris på 129 kroner pr. person. Der gøres opmærksom på, at der denne dag ikke serveres almindelig a la carte menu. 

 

Book bord: Telefon: 61 45 45 63 eller online her:

 

KP5 på havnen: Vinens dag udvides til at gælde hver onsdag i januar måned

 

Del artikel

Andre læser også