ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kraftig brand i etageejendom på Åboulevarden i Aarhus

Brandvæsen måtte kæmpe i flere timer med at få slukket brand i centrum af Aarhus

 

Politi og brandvæsen blev natten til tirsdag klokken 00.53 kaldt til en brand i en etageejendom på Åboulevarden i Aarhus. Her var der opstået ild i den øverste etage i en ejendom, hvor der er et større omklædningsrum og kontor ovenpå Restaurant Grappa.

 

“Det brænder helt vildt i omklædningsområdet, hvor vi får sendt røgdykkere ind. De får hurtigt slået ilden kraftigt ned, men der var megen efterslukning, som trak ud, så vi var dernede i nok tre timer med 18 mand,” fortæller Østjyllands Brandvæsens indsatsleder Lasse Clemensen.

 

På video fra stedet kan man se flammer over taget, men der var ifølge indsatslederen ikke ild i taget. Flammerne stod derimod ud af vinduerne, der var blevet sprængt i stykker, på bagsiden af bygningen ud mod Skt. Clemens Stræde.

 

Ifølge indsatslederen er der ikke nogen beboelse i bygningen, så der var ikke behov for at evakuere nogle personer, og heller ikke fare for at branden spredte sig til naboejendommene. “Man har været gode til at holde dørene lukkede, så ilden har primært været i rummet, hvor den opstod. Det er et område på 60-70 kvadratmeter, vil jeg anslå,” fortæller indsatsleder Lasse Clemensen.¨

 

“Der er store brandskader i omklædningsområdet, og så sprang der et vandrør til fjernvarme, så der væltede vand ud i hele bygningen, der giver følgeskader.”

 

Brandvæsnet nøjedes med at slukke branden indefra, så man brugte ikke selv så meget vand.

 

Del artikel