Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kronprinsen aflyser: Royal Run er udsat – igen

Af anders@sommersangdigital.dk

Det populære motionsløb Royal Run er endegyldigt aflyst i 2020, oplyser Kongehuset.

 

Folkefesten, der blev skudt i gang i forbindelse med kronprins Frederiks 50-års fødselsdag i 2018, var i første omgang blevet udsat til september i år. Men nu har styregruppen bag Royal Run altså besluttet, at det hele må udsættes til næste år.

 

“Vi hverken tror, det er realistisk eller forsvarligt at afholde så stort et event i september. Vores vigtigste opgave er at sikre deltagernes sikkerhed og sundhed, og derfor har vi valgt at træffe denne beslutning og i stedet glæde os til et brag af en løbefest i 2021,” fremgår det af Royal Runs hjemmeside.

 

Næste års løb gennemføres i de samme byer, som skulle have haft fornøjelsen i år: Sønderborg, Odense, Aalborg, København/Frederiksberg og Nuuk. I Rønne på Bornholm bliver der Royal Run uden kongelig deltagelse.

 

Kronprinsen deltager i Nuuk, Sønderborg, Odense og København/Frederiksberg. Kronprinsessen deltager i Aalborg.

 

Royal Run skydes i gang den 17. maj 2021 i Grønland og den 24. maj 2021 i Danmark. Er man allerede tilmeldt til løbet i år, overføres tilmeldingen til næste års løb efter den 8. september. Alternativt kan man få refunderet sine penge til og med den 8. september i år.

Kronprinsen aflyser: Royal Run er udsat - igen

 

 

Del artikel

Andre læser også