Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

KULBROEN FESTIVAL starter i dag – et pusterum i Aarhus Festuge

Af Pernille Søborg

Kulbroen og Hele Vejen står stolte skulder ved skulder om at præsenterer tre dages Kulbroen Festival på havne­området ved Sydhavnen med masser af fest, fresh musik, super lækker mad og en toptunet-bar!. Det er den 1., 2. og 3. september 2016 – altså sidste weekend i Aarhus Festuge.

 

Vi vil skabe rammerne for et pusterum i Aarhus Festuge, hvor man kan trække sig tilbage og feste på egne præmisser i byens mest rå og autentiske setting – Kulbroen. Vi vil have kunsten, kulturen og underholdningen til at mødes i uformelle rammer, så der er plads til at slappe af og komme hinanden ved uden at det skal koste en formue.

 

Kulbroen Festival har åben dag og nat, alle 3 dage og kommer til at præsenterer nogle super fresh DJ’s, Så der er ikke så meget andet at sige end at vi slet ikke kan vente med at kickstarte byens helt nye festival – sammen med hele Aarhus!

 

Lokation:
Kulbroen (Sydhavnen), Kalkværksvej 9, 8000 Aarhus C

 

Musikken:
Musikken til Kulbroen Festival bliver primært leveret af DJ’s og elektroniske kunstnere, som genremæssigt bevæger sig fra hip hop, bass, reggae og over i diverse grene af elektronisk musik. Kernen er: “den gode fest” og at der bliver svedt og danset under teltdugen, eller under den åbne himmel – alt efter hvad vejret tillader.

 

DJ Line up:
PHARFAR · STATIC · YŪGEN 7.0 FEAT “YŪGEN CIRCLE” + VERY SPECIAL GUEST · BANG BANG · KALI-MA SOUND · DENALI SOUNDSYSTEM · PØBLEN · SKIVERYTTER · MIKKEL PIKKEL · ERIK (LIVE) · TUSINDFRYD · MIKSMADS · MIK V · DØ CHEF DØ

 

Praktisk info:
Kulbroen Festival vil være delvist overdækket i form af et kæmpe telt, så vi er ikke bange for vind og vejr.

 

Åbningstider:
Torsdag d. 1.: 16:00-05:00
Fredag d. 2.: 16:00-05:00
Lørdag d. 3.: 13:00-05:00

 

Baren:
Vores bar vil have et bredt udvalg af bobler, drinks og med en meget høj grad af økologiske produkter til fornuftige priser og det kolde øl flyder i stride strømme, direkte fra vores venner hos Nørrebro Bryghus.

 

Maden:
Vi forsætter vores samarbejde med Kødbyens Mad & Marked i den retning vi i forvejen har lagt for Kulbroen, så vi satser på lokalproduceret kvalitet, høj grad af økologi og så vidt muligt fra fritgående dyr – og så skal det smage godt!

 

Billetter:
Partout-billet (Alle 3 dage) 100kr
Enkelt-dags billet 50kr
(Der er et begrænset antal billetter i forsalg gennem TANK i Mejlgade)
Pladsen er åben og gratis for alle hver dag indtil kl 21:00

 

Visuelt:
Vi kommer til at forvandle Kulbroen til et lille fristed, hvor alting kan lade sig gøre og samarbejder med en masse frivillige fra området om opbygningen af pladsen…

 

Tidsplan for musik:
Følg med på Facebook

 

Aldersgrænse:
Aldersgrænse er 18 år og du skal medbringe gyldig billed-id.

KULBROEN_FESTIVAL_A1_POSTER

Del artikel

Andre læser også