Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kulbroens Madmarked var bedre end nogensinde før – “Vi er blevet klogere – vi er blevet bedre!”

Af Line Ingwar Karlsen

Så lykkes det. Endelig kan du sige. Et madmarked afviklet til topkarakter. Vi har kritiseret Kulbroens Madmarked før, og gør det gerne igen. Men når det lykkes, og tingene går op i en højere enhed, så skal der ros til. Det får ubetinget ros fra os på Aarhus Update. Selv på en søndag var der mange mennesker ved Kulbroen. Solen skinnede også fra en skyfri himmel, og folk var ude at lufte shorts og sommerkjoler. Der var god stemning. Folk kom hinanden ved og samtalede med hinanden ved bordene. Det er lidt konceptet. Langborde er der mange af både udenfor og i teltet.

 

Flere boder meldte udsolgt    

Det var tyndet lidt ud i foodtrucks. Nogle havde fået udsolgt i løbet af lørdagen, hvor der for alvor var gang i den. Arrangørerne af Kulbroens madmarked var ovenud tilfredse med arrangementet. Flere nye madboder var med, og også nye boder med drikkevarer deltog. Njord Gin og Flask var en succes. Vi må også sige, at det er det bedste, vi har set af madmarkeder indtil dato. Der var alle dage godt med mennesker, men ikke flere end, de fleste, boder kunne følge med til. Nuvel, der var ventetider, men de begrænsede sig til maksimum et kvarters tid.

 

Fremtiden med x-faktor

Der er altid ting, vi kan gøre bedre, fortæller Jonas Syversen Kring, der er en af arrangørerne. Det bliver ikke mindre, det kan vi love. Vi vil altid sigte efter, der sker noget nyt. Vi er blevet klogere. Vi er blevet bedre. Der vil være en x-faktor at komme efter. I år var Saras loppemarked en stor succes. Drømmen er, at Kulbroens Madmarked holder åbent en fast weekend om måneden, fortæller Jonas Syversen Kring. Med så mange mennesker som har været her i denne weekend, er det meget tydeligt, at der er et udækket behov for denne her type aktiviteter, fortsætter han.

 

Kulbroen og Kødbyens Markeder handler – mens andre snakker

Street Food og de aarhusianske madmarkeder er på mange områder en farce. En aarhus historie som mange smiler eller decideret griner af. I over et år har alle mulige og umulige talt om street food og madmarkeder. Det meste er bare snak og tobak. Meget lidt er sket. Hvor er øbodernes madmarked henne? De skulle åbne den 9. maj, men lige nu er det bare en søvnig øde plads, hvor mågerne hygger sig i vandpytterne. Busgaragen hører vi intet fra. Så derfor er det befriende, at Kulbroens Venner og Kødbyens Markeder har formået at lave noget, som virker. Hatten af for det. Lad os håbe, de fortsætter, for de har efterhånden bevist, at de ved, hvad de har med at gøre.

 

Se vores billeder fra søndagen ved Kulbroen her.

DSCF2333 DSCF2335 DSCF2338 DSCF2350 DSCF2354 DSCF2362 DSCF2377 DSCF2385

 

Del artikel

Andre læser også