Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spansk blæksprutte eller italienske kæmperejer?: Tag på kulinariske eventyr med The Fish Bistro

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Jesper Rais // The Fish Bistro
Foto: Jesper Rais // The Fish Bistro

Deltag i konkurrencen om 2 billetter til en temaaften hos The Fish Bistro på MigogAarhus’ Instagram – der vil blive trukket 3 heldige vindere

Elsker du spansk, italiensk eller britisk mad? Og har du en forkærlighed for seafood?

Så kan du godt glæde dig, for nu inviterer The Fish Bistro på tre uforglemmelige aftener med udgangspunkt i tre forskellige madkulturer.

Til hvert madevent kan du komme med på en overdådig rejse, der vil fejre det udvalgte lands unikke og fængslende smage.

Det hele begynder i Spanien, inden du kan rejse med til Italien – eller til Storbritannien, hvor du kan smage på lækre klassikere.

Ikoniske spanske retter

Med Spanien som tema kan du først og fremmest opleve en atmosfære af livlighed og varm gæstfrihed, der afspejler det solbeskinnede middelhavslands pulserende ånd.

Her rammer duften af Gazpacho, en af Spaniens mest ikoniske retter, indledningsvis dine næsebor, inden du bliver transporteret til Barcelonas travle gader ved synet af den møre blæksprutte i Pulpo a la Gallega. Hertil serveres særlige spanskinspirerede kartofler med chorizo og røget paprika.

Spansk blæksprutte eller italienske kæmperejer?: Tag på kulinariske eventyr med The Fish Bistro
Foto: The Fish Bistro

Når aftenen nærmer sig enden, inviteres du til at slutte af på en sød note med en fortryllende Crema Catalana.

Spansk temaaften
Finder sted ved The Fish Bistro i Markedshallen Nicolinehus 24. og 25 november fra kl. 18:30.

  • Forret: Gazpacho
  • Hovedret: Pulpo a la Gallega
  • Dessert: Crema Catalana

Læs mere og køb billetter her

Den ikoniske spanske dessert, der til forveksling ligner en crème brûlée, men med et karakteristisk catalansk touch. Under den karamelliserede sukkerskorpe gemmer der sig en fløjlsblød vanillecreme tilsat delikate strejf af citrus og vanilje.

Spansk blæksprutte eller italienske kæmperejer?: Tag på kulinariske eventyr med The Fish Bistro
Foto: The Fish Bistro

Enkelhed, kvalitet og smag

Dernæst har du mulighed for at forkæle dig selv med Italiens ekstraordinære kulinariske arv, der især er kendt for sin enkelhed, kvalitetsingredienser og skønne smagsoplevelser.

Forestil dig at sidde i den romantiske stemning på et italiensk trattoria, mens du nyder Middelhavets skatte i form af kæmperejer tilberedt i hvidløg og smør (Gamberi i Salsa di Aglio e Burro).

Italiensk temaaften
Finder sted ved The Fish Bistro i Markedshallen Nicolinehus 1. og 2. december fra kl. 18:30

  • Forret: Gamberi i Salsa di Aglio e Burro
  • Hovedret: Cioppino
  • Dessert: Tiramisu

Læs mere og køb billetter her

Lad dig forføre af en fristende aroma fra en dampende skål Cioppino, en luksuriøs gryderet med skaldyr, der stammer fra kystregionerne Ligurien og Toscana.

Spansk blæksprutte eller italienske kæmperejer?: Tag på kulinariske eventyr med The Fish Bistro
Foto: The Fish Bistro

Og hvilken bedre måde at slutte aftenen på end med en dejlig portion Tiramisu, mens du fordøjer det kulinariske eventyr. Denne himmelske italienske dessert er den perfekte finale til en aften fyldt med smagsoplevelser og fordybelse.

Tidløs britisk elegance

Sidst, men ikke mindst inviterer The Fish Bistro dig til at opleve Storbritanniens tidløse elegance og kongelige traditioner.

Her starter det kulinariske eventyr med en særlig treat, der kombinerer lækkerheden fra krabbesalat med den britiske klassiker ‘Bubble and Squeak’.

Spansk blæksprutte eller italienske kæmperejer?: Tag på kulinariske eventyr med The Fish Bistro
Foto: The Fish Bistro

Denne aften har i det hele taget lækre fiske- og skaldyrsretter i centrum. Den gastronomiske rejse fortsætter nemlig med endnu klassiker i form af Fish and Chips, der byder på sprød gylden dej og veltilberedt kuller i harmonisk balance.

Britisk temaaften
Finder sted ved The Fish Bistro i Markedshallen Nicolinehus 8. og 9. december fra kl. 18:30

  • Forret: Bubble and Squeak with Crab Salad
  • Hovedret: Fish and Chips
  • Dessert: Eton Mess

Læs mere og køb billetter her

Når aftenen nærmer sig enden, bliver du præsenteret for en arketypisk britisk dessert, nemlig Eton Mess, som har sit navn fra Eton College – en prestigefyldt britisk skole, hvor den siges at stamme fra.

Spansk blæksprutte eller italienske kæmperejer?: Tag på kulinariske eventyr med The Fish Bistro
Foto: The Fish Bistro

Eton Mess er en himmelsk kombination af luftig flødeskum, lækre jordbær og sprød marengs.

Hver bid pirrer smagsløgene med en perfekt harmoni af teksturer og smag. Jordbærrenes sødme komplementerer cremens lethed, mens marengsen tilføjer en dejlig crunch.

Så uanset om du ønsker at fordybe dig i spanske, italienske eller britiske smage, står The Fish Bistro klar med en kulinarisk rejse, der vil behage dine smagsløg.

Hver aften byder på uovertrufne oplevelser, og du kan glæde til at fortsætte rejsen med kulinariske lækkerier i de nye lande, der bliver omdrejningspunkt for The Fish Bistros kommende events.

Del artikel

Andre læser også