ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lån penge til ferien eller oplev Danmark på budget: Her er tre idéer til sommerferien

Af Annoncør

Mens foråret lige så stille tager fart, venter sommeren lige om hjørnet. Det samme gør sommerferien. Og mens vi krydser fingre for en sommer uden alt for mange corona-restriktioner, er det nu vi skal begynde at lede dybt i lommerne for at finansiere sommerens get-away. Måske er du én af de mange, som er i overhængende fare for at blive fyret eller gå ned i indtægt, hvis den økonomiske krise vokser sig større – eller måske sidder du allerede stramt i økonomien? Uanset hvad, så er der flere måder hvorpå du kan redde sommeren; Lån penge eller oplev Danmark på budget. Vi guider dig til tre budgetvenlige idéer til sommerferien i smukke Danmark.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Bankly

Cykelferie 

Selv om vi går lysere tider i møde, kan vi stadig være nødsaget til at blive indenfor Danmarks grænser – men det betyder ikke, at vi skal blive inden døre. Tag familien med ud og oplev Danmark smukke natur – om det så bare er for én dag. Du kan finde naturskønne cykelruter i hele landet, der både er velegnet til familier – men også til jer, der går seriøst til værks. Der findes et utal af gode råd til cykelferie på nettet, der guider jer til, hvordan I kommer bedst afsted.

Shelter

Det behøver ikke være dyrt at overnatte et nyt sted for at se nye ting. Du kan nemlig finde shelters i hver en afkrog af Danmark, der er til for at blive brugt. Og hvad er hyggeligere end en varme sommernætter under stjernerne? Et shelter er i store træk en form for træhytte med åben udgang. Der er naturligvis ikke den samme komfort som ved en hotelophold, men det er en del af charmen. Med shelter-overnatning kan du og familien holde en lille mini-ferie, hvor I kommer tæt på hinanden og på naturen. Samtidig er det et billigt alternativ til andre overnatningsformer. På de primitive overnatningssteder på Naturstyrelsens arealer kan shelters benyttes uden videre tilladelse, mens du på øvrige arealer såsom private skove skal have tilladelse af ejeren.

Gratis seværdigheder

I Danmark er vi så heldige at være indehavere af nogle af de mest naturskønne områder og  historiske seværdigheder. Tag for eksempel Nationalpark Vadehavet, Råbjerg Mile, Grenen, Stevns Klint og Kalø slotsruin. Du kan finde et hav af gratis seværdigheder i Danmark, der bare venter på at blive besøgt. Hvis du allerede har tjekket alle gratis seværdigheder ud i dit nærområde, kan du udvide søgningen til resten af Danmark. 

Del artikel