Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Låsesmede har i dag mange måder at sikre din ejendom på

Af Annoncør

Har du brug for at sikre din ejendom eller virksomhed mod indbrudstyve eller uvedkommende mere generelt? Så er det nok en låsesmed, du skal kontakte. Også selv hvis det ikke er en ny cylinder til din dørlås, du er på jagt efter. For i dag kan låsesmede også tilbyde talrige løsninger inden for såvel mekanisk som elektronisk sikring. Hvilke sikkerhedsløsninger kan du få hos en moderne låsesmed?

Find låsesmed i Århus til elektronisk adgangskontrol

Bor du i Østjylland, kan du fx finde en låsesmed i Århus, som kan forsyne din bolig med magnetlåse, der også egner sig til brug i institutioner. De spiller godt sammen med et adgangskontrolanlæg, hvor det ikke er klassiske nøgler, folk skal bruge for at lukke sig ind, men derimod fx kort, der skal scannes. Et adgangskontrolanlæg er godt, da du løbende kan give adgang og fjerne folks adgang til bygningen.

Beskyt dine dyrebare ejendele i et sikringsskab

Oplever du problemer med et adgangskontrolanlæg, så kan du fx få døgnservice året rundt hos Din Låsesmed. Hos Din Låsesmed kan du også få sikringsskabe, fx brandskabe, til at sørge for, at dine – eller virksomhedens – vigtigste ejendele/dokumenter er sikret i tilfælde af brand eller indbrudstyve. Når du skal til at vælge et pengeskab, kan det være aktuelt at se forskellige modeller i et showroom.

Måske er det aktuelt at få sikringsgitre?

Mekanisk sikring i form af sikringsgitre er umiddelbart ikke noget, der kan give mening i et privat hjem. Men har du fx en butik med udstillingsvindue, er det rart at kunne køre et gitter ned, når du lukker. En låsesmed kan hjælpe dig med at finde de rette gitre til din butik eller erhvervsejendom, så du kan gå hjem med ro i maven. Altså kan en moderne låsesmed rigtigt meget – tag fat i én i dag.

Del artikel

Andre læser også