ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Enestående omgivelser: Lad smukke Riis Skov danne ramme om din næste fest

Af Jonathan Sten Drivsholm

Måske er du stødt på stedet i din seneste jagt efter ramsløg eller gåtur med hunden.

Og måske har du undret dig over, hvad en pavillon midt i skoven mon gemmer på.

I hjertet af Riis Skov i en lysning ved navn Ferdinandspladsen finder du de unikke lokaler, der bærer navnet Selskabspavillonen.

Pavillonen ligger skjult og afskåret fra midtbyens larm under de høje bøgetræer, hvor man kan være i fred og hygge sig med sine nærmeste.

Netop dét egner Selskabspavillonen sig, som navnet antyder, ekstremt godt til.

Historiske og charmerende lokaler

Pavillonen gemmer på et charmerende lokale med plads til 110 gæster – har du et endnu større arrangement i tankerne, kan pladsen udvides til hele 170 personer.

Enestående omgivelser: Lad smukke Riis Skov danne ramme om din næste fest

Du bydes velkommen i den historiske pavillon gennem et indgangsparti med træsøjler, og indenfor er loftet udsmykket med gamle våbenskjolde.

Lokalet, der er opført helt tilbage i 1880, emmer af historie og har gennem årene lagt kvadratmeter til masser af festlige fejringer.

Enestående omgivelser: Lad smukke Riis Skov danne ramme om din næste fest

Folkene bag Selskabspavillonen har i over 20 år sammenstykket de perfekte rammer til alverdens vidt forskellige fester, og de øser hjertens gerne ud af deres mange erfaringer.

Om du vil holde fødselsdag, konference, mærkedag, konfirmation, dåb, bryllup eller noget helt syvende, står de klar til at hjælpe med idéer til planlægning, dekoration, valg af mad, og hvad du nu ellers har på programmet.

Højt til himlen i skovens idyl

Hos Selskabspavillonen er der mange muligheder, hvis først du beslutter dig for at holde fest i det charmerende lokale i Riis Skov.

Både brunch, frokostbuffet og helaftensarrangement med flere serveringer er på tapetet, og du har selv stor indflydelse på festens menu, som du kan finde inspiration til her.

Enestående omgivelser: Lad smukke Riis Skov danne ramme om din næste fest

Der er med andre ord højt til himlen under bøgetræerne i de enestående, historiske og grønne omgivelser.

Så har du lyst til at holde fest i skovens idyl til den skønne duft af ramsløg og forår? Så tag endelig fat i de gode folk bag stedet, der også tilbyder mad ud af huset.

Du er mere end velkommen til at kontakte Selskabspavillonen for et uforpligtende tilbud her – eller læse mere om stedet her på hjemmesiden.

Hvad: Selskabspavillonen
Hvor: Ferdinandspladsen 1 i Risskov

Del artikel