ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Læringstårn: så kan børnene være med til det hele

Af Annoncør

Det er virkelig frustrerende, når man kun er 70 cm og hele verden foregår over ens hovede. Små børns verden foregår for det meste nede på gulvet medmindre mor eller far er sød nok til at tage en med på armen. Forståeligt nok har man ikke tid til at bære rundt på de små hele dagen, så hvorfor ikke give dem et læringstårn, så de selv kan følge med i alt der foregår over bordkanten.

Et læringstårn giver dit barn mulighed for selvstændigt at følge med i den verden, som foregår oppe over deres lille hovede. Med et læringstårn kan den lille nysgerrige være med til madlavningen, ved spisebordet eller få mulighed for selv at vælge deres yndlingsbøger fra boghylden. 

Hvad er et læringstårn

Et læringstårn er et smart lille tårn udformet i to eller flere trin, som kan justeres i højden. Læringstårnet har dobbeltfunktion som både en trappe og en stol, så man kan både sidde, kravle eller gå på den.

Læringstårnet er udformet af gode brede trin med tilhørende sidestøtter, så der altid er noget at holde fast i, når man bestiger det. Tårnets formål er at give den lille de ekstra nødvendige centimeter for at kunne følge med i for eksempel, hvad der foregår oppe på køkkenbordet, når mor og far laver aftensmad. 

Få kvalitetstid sammen med læringstårnet

Læringstårnet kan hurtig blive det bedste og vigtigste møbel i dit barns liv. Det giver den lille mulighed for at deltage i alverdens projekter mens du som forældre har hænderne frie. Det er for eksempel et fantastisk effektivt redskab at bruge, når der skal laves mad i køkkenet. Sørg for den lille kan se med over køkkenbordskanten mens der kokkereres. Så kan man samtidig få lov til at dufte og smage, og måske hvis man er heldig endda hjælpe lidt til hos de voksne. 

Læringstårnet er også spændende for de små at bestige, så man kan følge med i, hvad der er på køkkenhylderne, bogreolen eller skrivebordet hjemme i stuen. 

Gør hver en hverdagsaktivitet til en kvalitetsstund, hvor den lille også kan være med. Læringstårnet kan justeres i højden og på den måde vokse sammen med barnet, så de har glæde af møblet i mange år. Børn helt ned til 1 års alderen kan bruge læringstårne, og så fungerer de også optimalt som en trip-trap stol, som man kan sidde i ved bordet og spise, tegne eller læse. 

Del artikel

Andre læser også