Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lagerhotel med flere afdelinger i Aarhus

Af Annoncør

Mangler din virksomhed lagerplads, eller bor du for eksempel i lejlighed og har brug for et sted til de ting, du ikke bruger så ofte? Lige meget om det er til erhverv eller privat, så har BOXIT en lagerløsning til dig. De har afdelinger i hele Jylland, og til dig, der bor i Aarhus, så kan BOXIT tilbyde et depotrum i Aarhus N, Aarhus V (Brabrand) og Risskov. Uanset dine behov så er BOXIT det ideelle lagerhotel.

Lager i alle størrelser og stor fleksibilitet

BOXIT har depotrum i alle størrelser – fra 3 m3 til 180 m3, og lige meget om du skal bruge depotrummet i et år eller en måned, så får du masser af fleksibilitet. Du kan få adgang til dit nye lager på 5 minutter, og skulle du efter kort tid fortryde, så er der ingen binding. Skulle du få brug for mere lagerplads, end dit depotrum kan klare, så kan du snildt skifte til et større rum. Skulle du derimod få brug for at nedskalere, så kan du også nemt skifte til et mindre rum og slippe for at betale for overflødig lagerplads.

Opvarmede rum med temperaturstyring

Hos BOXIT behøver du hverken at være bange for kulde eller fugt. Deres depotrum er rene, tørre og opvarmede med temperaturstyring, sådan så du kan tilpasse varmen til det, du skal have opbevaret. Derfor er deres depotrum velegnede til alt fra møbler, tøj, musikinstrumenter og arvegods til motorcykler.

Adgang året rundt fra tidlig morgen til sen aften

Hos BOXIT lægger de stor vægt på, at det er DIT depotrum. Du får adgang til rummet fra 6:00 til 22:00, og det gælder alle årets dage – også weekender og helligdage. Derudover kan du køre dine ting direkte til døren i en lun og tør gennemkørselshal, og selv hvis du skulle ankomme i lastbil, så er der så højt til loftet, at det også kan lade sig gøre. Og har du hverken trailer, varevogn eller lastbil, så kan du alle ugens dage leje en trailer af BOXIT – helt gratis.

Tryg og sikker opmagasinering

Hos BOXIT er sikkerheden i orden. Deres lagerhoteller er indhegnede og videoovervågede 24 timer i døgnet, og man kan kun komme ind på området med en personlig pinkode. Derudover er du den eneste med nøgle til dit depotrums specielle sikkerhedslås, og med rummets faste stålvægge og rulleport er dine sager altid gemt godt væk.

Del artikel

Andre læser også