Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lander million-investering: Aarhus-virksomhed står bag populær ‘garderobe app’

Af Freja Dumont
Foto: Hoff Design
Foto: Hoff Design

De tre aarhusianske iværksættere Nadia Wabra, Emilie Seegert og Louise Linde lancerede for et par måneder siden CAPSULE.

En digital garderobe-app, der viser indholdet i din garderobe, så du har mulighed for at style nye outfits, gemme dem og blive en del af et inspirerende garderobefællesskab.

Nu har CAPSULE netop rejst 4 mio. kr. i ny investering. Det skriver mediet Finans.

“CAPSULE skaber en større tøjglæde ved at danne et håndgribeligt overblik og transparenthed over indholdet i garderoben, så forbrugeren får et tydeligt billede af, hvad der giver en reel værdi.

På den måde minimeres fejlkøb, passivt tøj og tøjkriser, hvilket danner mere tid, overskud og mental energi,” siger Louise Kristine Linde, Co-founder af CAPSULE.

Stormer frem

På kort tid er den digitale garderobe-app stormet frem, og i øjeblikket har Capsule 11.000 brugere og 17.000 downloads.

Samtidigt vokser brugerbasen lige nu med omkring 1000 brugere hver uge – primært i landene USA, Storbritannien, Canada og Australien. 

Senest har den aarhusianske virksomhed ifølge Finans netop sikret sig en stor kapitalindsprøjtning på 600.000 dollars, svarende til lige over 4 mio. kr. af investeringsselskabet The Adventures, som har lagt størstedelen af pengene.

De er til gengæld for et større millionbeløb nu blevet sikret mellem 5 og 10 pct. af Capsule. 

Investeringen i CAPSULE skal bl.a. bruges på at internationalisere virksomheden, og derfor rykker den aarhusianske virksomhed efter planen deres hovedkontor fra Aarhus til San Fransisco til sommer.

Du kan hente CAPSULE lige her.

Del artikel

Andre læser også