Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kickstart byturen: Late night dinner med vin, øl og bobler ad libitum

Af Freja Dumont

Fredag og lørdag aften kommer ikke til at gå ubemærket hen ved åen i Aarhus. 

KöD bringer nemlig i samarbejde med naboen LouLou konceptet Late Night Dinner tilbage. Et populært koncept, der indebærer saftigt kød, fri bar og sprød stemning i 1,5 time for kun 395 kroner.

”Det er en helt særlig oplevelse, og der er en unik stemning i de sene aftentimer. Vi oplever ofte, at gæsterne mingler på tværs af bordene, inden de rykker festen videre ind ved siden af til LouLou, der giver den første cocktail på huset.

På den måde er gæsterne selv med til at give hinanden en ekstraordinær restaurantoplevelse – vi sætter blot rammerne”, lyder det fra Maria Mønsted Christiansen, bestyrer hos KöD Aarhus.

Et koncept med højt til loftet

Vi lagde vejen forbi den velkendte Aarhus-restaurant KöD, som inviterer indenfor til deres Late Night Dinner-koncept hver fredag og lørdag.

Musikken var skruet godt op, og der var Kesi på højtalerne, da vi satte os ved vores bord kl. 21.15. Generelt summede stedet, og der var en mere festlig stemning end normalt.

Til at starte med fik vi serveret bobler og snacks – og så var vi ligesom i gang.

Herefter fik vi den lækreste mørbrad med sprøde (!) steak fries, cæsar-salat og masser af bearnaisesovs.

Til at skylle ned med havde vi fri bar i bobler, vin, øl og sodavand i 1,5 timer. Og så fik vi endda aftenens første cocktail på LouLou gratis.

Late Night Dinner skaber i den grad rammerne for en helt unik stemning i restauranten, hvor der er højt til loftet og plads til, at man kan ”give den lidt ekstra gas”. Det eneste krav er, at du booker dit bord efter kl. 21.

Det er helt sikkert en genial måde at kickstarte byturen med både god mad og drikke, og vi kan klart anbefale at sparke weekenden og festen i gang på KöD.

Hvad: Late Night Dinner
Hvor: KöD, Åboulevarden 23
Hvornår: Hver fredag og lørdag efter kl. 21

Du kan læse mere om konceptet og booke bord lige her.

Del artikel

Andre læser også