Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Latinerkvarteret: Green Neighbour åbner i morgen – gratis salater på fredag

Af Line Ingwar Karlsen

Så blev Green Neighbours nye forretning færdig og åbner i morgen, mandag den 12. marts klokken 11.00. Green Neighbour vil på fredag den 16. marts uddele gratis  salater fra klokken 12.00 – 13.00, og halv pris resten af dagen (indtil der er udsolgt). Forretningen ligger i Studsgade 7. Man er ikke i tvivl om, hvor de ligger, når man går på gaden.

 


Green Neighbour har arbejdet meget på, at skabe et nyt og unikt sted i Aarhus’ Latinerkvarter. “Overskrifterne” for butikken i designprocessen har været lys, naturlige materialer og grønne planter. Derfor er gulvet malet hvidt, dertil er der kommet en kæmpe lampe i loftet, som giver et unikt “ovenlys-vindue”.

Latinerkvarteret: Green Neighbour åbner i morgen - gratis salater på fredag

Der er placeret en stor plante/palme på over 2 meter, i det ene hjørne, som giver stemning og god akustik. Folkene hos Green Neighbour har brugt mange naturlige materialer som egetræ, marmor og messing. Alt i alt et gennemført og lyst sted. Der er siddepladser ved højborde og almindelige borde. Menuen og konceptet er, som man kender det fra boden i Aarhus Central Food Market – nu bare i endnu flottere og lysere rammer.

Latinerkvarteret: Green Neighbour åbner i morgen - gratis salater på fredag

 

Green Neighbour

Studsgade 7
8000 Aarhus C
Website
Åbent alle ugens dage klokken 11.00 – 19.30.

 

Del artikel

Andre læser også