Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Latinerkvarteret: Sund café og takeaway er stille og roligt lukket

Af Line Ingwar Karlsen

Green Neighbour lukker deres takeaway i Studsgade i Latinerkvarteret. De åbnede deres lille café og takeaway i marts 2018. Så det blev en kort fornøjelse for kvarterets stamkunder. Den er nu lukket, og der er sat et skilt i vinduet om, at de er lukket, men der er åbent hos deres anden forretning i Aarhus Central Food Market. Men placeringen har ikke levet op til de forventninger, som Green Neighbour havde til området, hvilket vel betyder at der ikke var kunder nok i forretningen.

 

Men hvorfor lukkede de efter så kort tid?

Jeg spurgte ejeren, Henrik Bjerke, hvorfor forretningen i Studsgade er lukket permanent. Forklaringen var, at Green Neighbour ville udvide deres koncept med blandt andet morgenmad og kaffe. Efter ejerens udsagn var der ikke plads til det i Studsgade-butikken. Derfor har Green Neighbour valgt at lukke den ellers flotte og nyrenoverede forretning for at finde et større sted.

Latinerkvarteret: Sund café og takeaway er stille og roligt lukket

Den nye butik i Magasin, i Aalborg, kører med deres nye morgenmads-koncept, og butikken i Central Food Market fortsætter som hidtil, men det er slut i Studsgade.

Latinerkvarteret: Sund café og takeaway er stille og roligt lukket

Del artikel

Andre læser også