Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lav et festlig arrangement med tema

Af anders@sommersangdigital.dk

Det kan være meget sjovt at holde en temafest. Det giver dig en chance for at være kreativ, vise dine evner til at planlægge en fest og få dine venner med i festlighederne. Men før du begynder at sende invitationer ud, er der et par ting, du bør huske på. 

Temafest med udklædning

Når du vælger et tema til din fest, er det vigtigt at vælge noget, der vil appellere til alle på din gæsteliste. Det betyder, at uanset alder, køn eller interesser, skal de kunne finde noget at nyde ved festen. Hvis du f.eks. holder en Halloween-fest, kan du holde en kostume-konkurrence og spille uhyggelig musik. Eller hvis I holder en fest med strandtema, kan I arrangere sandvolleyball, limbo og piña coladas.

Indarbejd temaet i maden og dekorationerne

En af de bedste ting ved temafester er muligheden for at være kreativ med mad og dekorationer. Du kan virkelig gå helt ud med dette og få det til at se ud som om, at du har gjort mere end du kan med din planlægning. Hvis du f.eks. holder en fest med hav-tema, kan du have forretter med fisk og skaldyr og blå punch. Eller hvis du holder en fest med vinterlandskab som tema, kan du have snefnugkager og varm chokolade. Kun fantasien sætter grænser.

Beer Pong bord til underholdning

Beer Pong er et klassisk festspil, som helt sikkert vil få alle til at deltage. Og hvilken bedre måde at spille på end med dit helt eget beer pong bord? 

Dette bord er den perfekte tilføjelse til enhver fest, fordi det er robust, nemt at sætte op og leveres med alt, hvad du behøver for at spille. Så hvis du leder efter en god måde at have det sjovt på og få gang i festen, så er et beer pong bord det helt rette valg.

Uanset hvilken slags fest du planlægger, er der helt sikkert et tema, der passer perfekt til dig. Så uanset om du skal fejre Halloween eller tage på stranden til en luau, så findes der et utal af muligheder til kostumer og tilbehør. 

Se mange flere festartikler hos PartyVikings.

Del artikel

Andre læser også