Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Leasing af bil

Af Annoncør

Det kan ofte være en jungle at skulle vælge det rette leasingselskab, når der skal leases bil.

Hos autoforhandler Poul Larsen A/S har de dog et es i ærmet, der adskiller dem fra konkurrenterne.

Hos størstedelen af landets leasingudbydere bliver der faktisk ikke stillet en ekstraordinær garanti, når der bliver leaset biler ud. Det har de valgt at gøre op med hos Poul Larsen A/S. De stiller nemlig minimum 1 års garanti på de biler, de finder til deres leasingkunder, helt kvit og frit.

Det kan de gøre, da de kender størstedelen af deres leverandører, og derudover bliver deres biler altid gennemgået grundigt på deres eget værksted, inden nøglerne overdrages til kunderne. Skulle uheldet alligevel være ude, mod forventning, står de altid klar til at udbedre fejlene.

Hos Poul Larsen A/S tilbyder de alle typer flexleasing både til erhverv og til private. Det gælder finansiel såvel som operationel flexleasing. Derudover tilbyder de også splitleasing.

Finansiel flexleasing

Ved finansiel flexleasing indestår man som leasingtager selv for bilens restværdi, samt service og vedligehold. Dette mod en lavere leasingydelse. Når man ikke længere ønsker at lease bilen, hjælper Poul Larsen som forhandler altid deres kunder på bedst mulig vis.

De har for eksempel også egne salgslokaler, hvor de typisk sætter biler til salg efter endt leasing. Derudover kommer deres omfattende netværk i Europa også leasingtagerne til gode, når leasingaftalen udløber, da de har forhandlere i hele Europa, som sidder klar til at byde på de tidligere leasingbiler.

Operationel flexleasing

En operationel flexleasingaftale hos Poul Larsen A/S er for bilister, der ønsker budgetsikkerhed. Ud over en udbetaling og månedlig ydelse, skal man som leasingtager kun betale for brændstof, forsikring, vægtafgift og dæk. Derudover afholder Poul Larsaen alle yderligere omkostninger i forbindelse med driften af leasingbilerne. Når leasingperioden er overstået, stiller man blot bilen tilbage til dem.

Splitleasing

Med en splitleasingaftale bliver udgifterne i forbindelse med driften af leasingbilen ligeligt fordelt mellem erhverv og privat. Kører man eksempelvis 10 % som privatperson, afholder man 10 % af udgifterne ved driften af leasingbilen.

Splitleasing kan være svært at gennemskue, men hos Poul Larsen A/S sidder de klar til at give den bedste hjælp og rådgivning til netop dig, når din kommende leasingbil skal findes.
Har du lyst til at høre mere om de favorable flexleasingaftaler, kan du kontakte Poul Larsen A/S direkte på telefonnummer 98 11 41 39 eller sende en e-mail til salg@poullarsenas.dk

Del artikel

Andre læser også