Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik forårskoncert: Legendarisk band giver koncert midt i Aarhus

Af Freja Dumont

Som optakt til SPOT Festival 2023 giver det ikoniske orkester, tv-2 en fuld koncert på festivalens nye koncertplads mellem Aarhus Arkitektskole og Godsbanen.

Der bliver rig mulighed for synge med på en klassiker eller ti torsdag d. 4. maj, når SPOT i samarbejde med Musikhuset fortsætter sidste sidste års initiativ med en uformel “åbning” – inden SPOT for alvor går i gang på festivalens mange scener og spillesteder.

Legenderne, der vil sørge for, at byen og publikum er godt varmet op til nogle intense musikdage, er altid velspillende tv-2. Det skriver SPOT i en pressemeddelelse.

Bestil billetter lige her.

Nyt koncertområde får lov at skinne

Godsbanen er et af de områder i midten af Aarhus, der altid har været i udvikling, men som i de seneste år virkelig har taget form som sin egen bydel.

Og med Godsbanen, Radar og A-Huset, som de etablerede scener på hver deres måde, og nystartede Volume Village under Ringgadebroen, er det kun oplagt at teste vandet med en større udendørs scene.

Og hvilken anden god anledning til dette, end når der er SPOT i byen, og Verdens Lykkeligste band er klar til at spille de første toner på scenen. Det bliver uden tvivl værd at bytte de varme hveder ud med live musikken.

‘Nutidens Unge’-Prisen

I forbindelse med koncerten er prisen ‘Nutidens Unge’ blevet indstiftet – et arbejdslegat på 50.000 kroner, der gives til et af de strålende talenter på den danske musikscene lige nu.

Det bliver tv-2, der udvælger og overrækker prisen som en del af koncerten. Og man kan også godt forvente, at prismodtageren/prismodtagerne kommer til at få en lille plads i aftenens sætliste, selvom det hovedsageligt vil være tv-2, der sørger for en hitparade for det fremmødte publikum.

“Det er en stor glæde for os i tv-2 at kunne give stafetten videre til en ny ung kunstner.

Nu er det, vi laver jo ikke en OL-disciplin, hvor det gælder om at komme først eller blive størst. Vi skriver musik, og vores største drøm og ambition er at være med til at tegne vores verden og samle mennesker på tværs af tid, sted, alder og køn.

Vi håber med ‘Nutidens Unge’-prisen at kunne bidrage til at rejsen ud i det uvisse fortsætter, også når vi på et tidspunkt afmønstrer. I god ro og orden,” lyder det fra Steffen Brandt.

Del artikel

Andre læser også