ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legendarisk frokostrestaurant i Aarhus: Åbner med takeaway

Af Freja Dumont
Foto: Kohalen Facebookside
Foto: Kohalen Facebookside

Her kommer en nyhed, som vi garanteret er en del, der er glade for at høre – i hvertfald hvis du kan lide et godt, klassisk dansk måltid.

Et af Aarhus’ mest ikoniske frokoststeder, Restaurant Kohalen, starter nemlig med at sælge takeaway fra onsdag den 3. marts.

Populære retter på menuen

Kvægtorvets og Sydhavnens helt unikke og fredede frokostrestaurant Kohalen har eksisteret siden 1907, og de har siden da langet nogle gedigne klassiske danske frokostretter over disken.

Det bliver stedets tre mest populære retter, du snart kan bestille som takeaway – nemlig deres bøfsandwich, stegt flæsk og stjerneskud.

”Aarhus har været lidt af en spøgelsesby de sidste par måneder. Nu begynder det at blive lysere udenfor, butikkerne begynder så småt at genåbne, og der kommer mere liv i byen.

Og nu er vi altså også klar til at servere takeaway for aarhusianerne igen. Det var en stor succes, da vi kørte med takeaway sidste år, så vi håber selvfølgelig, at det bliver taget ligeså godt i mod denne gang, siger Rita Laustsen som sammen med sin mand, Jes Laustsen, forpagter Kohalen.

Alt er hjemmelavet

For ægteparret går tiden lige nu med at gøre alt klappet og klar, så de på onsdag kan servicere deres takeaway-kunder.

”Grunden til vi først åbner onsdag den 3. marts er fordi, vi lige nu er i gang med at forberede alt det, vi laver fra bunden. Vi skal eksempelvis have syltet en masse samt have lavet fond til bøfsandwichen.

Men vi glæder os utrolig meget til at komme i gang med at lave mad igen. Og så ser vi selvfølgelig frem til, at vi engang kan invitere gæster indenfor igen,” siger Rita Laustsen.

Der bliver naturligvis taget hensyn til den nuværende coronasituation, og der vil derfor være god plads til afstand samt mulighed for at spritte af ved afhentning af takeaway.

Det er en god idé at forudbestille maden, da der kan blive travlt. Bestillinger modtages allerede nu, hvis du vil være sikker på at få din yndlings bøfsandwich til åbningsdagen på onsdag. Afhentning finder sted mellem kl. 16.00-19.00.

Du kan bestille din takeaway på telefon: 86121481, e-mail: jesogrita@kohalen.dk eller på deres Facebookside

Hvad: Kohalen som takeaway
Hvor: Jægergårdsgade 164A
Hvornår: Fra tirsdag den 2. marts kl. 10.00
Pris: 139 kr. per kuvert

Del artikel