Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lørdagskoncerter i Friheden: Oplev store navne på den nye scene

Af Freja Dumont
Foto: Tivoli Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Nu bliver lørdag lige så fed som fredag i Tivoli Friheden.

Som en hyldest til Tivoli Frihedens nye udendørsscene har Tivoli Friheden nemlig i samarbejde med Royal Beer tilføjet fire eksklusive og sprøde lørdagskoncerter til årets musikplakat:

Sidste lørdag lagde dronningen af dansktop, Birthe Kjær, vejen forbi Tivoli Friheden til et brag af et festfyrværkeri fyldt med folkekære klassikere.

På lørdag den 2. juli kan du se frem til at opleve Dodo & The Dodos, som har hittet med velkendte sange som “Vågner i natten”, “Sømand af verden” og “Vi gør det vi ka’ li”.

Den 9. juli indtager Martin Jensen og Yo Johnny den nye scene i Tivoli Friheden og sidst men ikke mindst kommer Annika Aakjær og Anne Linnet og optræder den 16. juli.

Du får adgang til alle fire lørdagskoncerter med almindelig entrébillet eller sæsonkort.

Musik for enhver smag

Tivoli Friheden hylder ikke blot parkens nye udendørsscene med nye musikoplevelser; de hylder også mangfoldigheden.

Musikprogrammet for lørdagskoncerterne er derfor både nostalgisk, energisk og folkekært og byder med garanti på musik for enhver smag.

Over fire udvalgte lørdage tager Tivoli Friheden gæsterne med på en nostalgisk tur med musik fra 80’erne og helt frem til 2022.

Fælles for programmets artister er, at deres musik er umulig at stå stille til, hvad end man er til storladne ballader med blæsere eller urban og elektronisk lyd fra en pult.

Ny udendørsscene med plads til endnu flere gæster

Tivoli Friheden har siden september 2021 arbejdet på deres hidtil mest ambitiøse projekt, en helt ny udendørss- cenebygning, der har kostet i nærheden af 85 mio.

Scenebygningen har siden opførelsen ændret Tivoli Frihedens landskab markant til fordel for artisterne og parkens gæster, hvilket sikrer en unik, anderledes og stemningsfuld oplevelse.

Med en større scene og plads til flere publikummer er Tivoli Friheden og Royal Beer stolte over at kunne give endnu flere gæster, endnu flere uforglemmelige musikoplevelser.

Del artikel

Andre læser også