Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legendariske surdejsbagels: Nu kommer Depanneur til Aarhus

Af Freja Dumont

Det danske convenience store brand, Depanneur, åbner snart et bagelbageri og vinbar i Æggepakkeriet, tæt på Godsbanen, med gratis smagsprøver fredag den 27. august.

I seks år har Depanneur været kiosk og bar-favorit på Nørrebro i København. Her har man kunne købe dåsetomater med hjem, mens man nød en kop kaffe eller fik en fadøl i solen.

Der er ikke nogen tvivl om, at Depanneur især har gjort sig bemærket i hovedstaden for sine fortrinlige surdejsbagels, som af Politikens madanmelder er blevet udråbt som “byens bedste” og “på højde med dem, man finder i New York og Montreal”.

Et canadisk koncept

Depanneur udvidede sidste år med en huskok og en tilhørende original bagelopskrift, og nu kommer det fuldblodede Depanneur-koncept til Skovgaardsgade 13 i Aarhus.

“Vi åbnede Depanneur efter at have boet et års tid i Montreal. Her findes depanneurs, eller kiosker, næsten overalt. Ordet er fransk og betyder “at hjælpe ud af knibe”, hvilket vi har taget til os og gjort til kernen i vores forretning.

Man skal kunne gå til Depanneur for en bid mad, og gå derfra med en flaske vin eller to, en pose mel og en mælkesnitte”, siger Daniel Rørbæk, direktør.

Depanneur er ikke kun bagels og kiosk

Brandet er todelt, og sælger også egne økologiske varer engros, som er produceret i samarbejde med lokale specialister i Italien og Danmark.

Disse varer – øl, juice, sodavand m.m – sælges også i Aarhus’ detailhandel, hvorfor byen har været på ønskelisten siden fødslen af den nye flagskibsbutik:

“Har man været i Aarhus bare én gang, kan man ikke undgå at blive forelsket i byen. Det sekund vi gik i luften i København, og Depanneur blev modtaget så positivt, vidste vi, at det kun var det rigtige lokale som afgjorde, hvor hurtigt vi kunne komme til Smilets By.

Med det liv og den kultur, der er omkring vores butik, kan vi ikke andet end glæde os til at blive lokalt forankret i byen og ikke mindst blive en uundværlig god nabo for hele Godsbanekvarteret”, siger Mike Wittrup, kreativ direktør.

Hvad: Depanneur åbner i Aarhus
Hvor: Skovgaardsgade 13
Hvornår: Åbner fredag d. 27. august, hvor der vil være gratis bagels fra kl. 12 til alle, der kommer forbi.

Del artikel

Andre læser også