Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor hyldest: Legender giver gratis koncert i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Bispetorvet. Arkivfoto
Bispetorvet. Arkivfoto

Snart fyldes Bispetorv med musik, fællessang og godt humør.

Lørdag den 1. juni får torvet i hjertet af Aarhus nemlig besøg af flere af de største stjerner indenfor dansktop-genren, der giver gratis koncert.

Det meddeler Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg og Aarhus City Forening, der sammen har arrangeret koncerten for at hylde en gruppe frivillige.

”Koncerten er en hyldest til alle de mange frivillige, der samarbejder med Sundhed og Omsorg. Vi må aldrig tage de mennesker, der lægger kræfter, tid og energi i at skabe gode, stærke fællesskaber, for givet. Derfor er det vigtigt for mig, at vi husker at anerkende og give lidt tilbage.

Det gør vi blandt andet med arrangementer som koncerten her. Jeg glæder mig til en herlig dag med masser af musik og glade mennesker,” udtaler Christian Budde, rådmand for Sundhed og Omsorg.

Stjerneparade i vente

Koncerten på Bispetorv vil være åben for alle, men siddepladserne er reserveret til de frivillige fra Sundhed og Omsorg, der på dagen nyde en stjerneparade af legendariske sangere.

Følgende kigger forbi:

  • Keld & Hilda Heick, der har et bredt repertoire af både gamle og nyere sange
  • Jørgen Olsen, der vandt det internationale Melodi Grand Prix i 2000 med nummeret ”Fly on the Wings of Love”
  • Søren Poppe, der slog igennem med duoen Rollo og King med nummeret ”Ved du hvad hun sagde”, og som blev nr. 2 i det internationale Melodi Grand Prix med nummeret ”Der står et billede af dig på mit bord”
  • Kirsten Siggaard, der flere gange har vundet det danske Melodi Grand Prix, og som vil optræde med Grand Prix-klassikere som fx ”Skulle du spørge fra nogen”
  • Benni Boss Band vil også optræde med nogle af deres klassiske numre, som mange vil kunne synge med på

”Jeg glæder mig over samarbejdet med Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, og jeg ser frem til en herlig lørdag eftermiddag med stærke legendariske musikalske kræfter, der vil få Bispetorvet til at gynge af livsglæde og smil på den første sommerdag i 2024.

Den gratis koncert er samtidig en tiltrængt aktivitet i byrummet, som kan tiltrække handlende til city til gavn for byens samlede handels- og byliv,” lyder det fra Claus T. Bech, direktør for Aarhus City Forening.

Koncerten varer fra kl. 14.30-17.00.

Hvad: Fællessang med stjernerne
Hvor: Bispetorv, 8000 Aarhus C
Hvornår: Lørdag 1. juni 2024

Læs mere om eventet lige her

Del artikel

Andre læser også