Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lej en soundboks til din næste festival

Af Annoncør

Det behøver slet ikke at være så svært at få god lyd til din næste festival havefest. Med fire lette trin kan du nemt og bekvemt leje dig til perfekt lyd og hygge med god musik på anlægget. Du har måske set, hvordan der festes rundt omkring med, hvad der lyder som professionelt lydudstyr, det kan du også, uden at skulle være lydtekniker. Med et par klik på tastaturet kan du leje en soundboks og endda få teknisk support inkluderet, hvis der alligevel skulle være noget, der driller. 

Med en soundboks kan du få høj lydkvalitet med dig til din næste fest. Hos Shareboks har de endda gjort det nemt for dig, hvis du er en af de mange glade festivaldeltagere, der venter spændt på at skulle til årets Smukfest i Skanderborg. Man kan nemlig få fri levering til festivalens campingområde, så man bare skal troppe op med vennerne og resten af festivaludstyret.  

Lej dig til den gode stemning og den fedeste festivaloplevelse 

En festival er så meget mere end koncerterne. Du har sikkert allerede købt telt og billige campingstole, så du er klar til ølbowling i lejren, men har du også tænkt på lydsystemet i lejren? Måske ikke, men det er ikke for sent at udskifte din lille bluetooth-højtaler med en ordentlig soundboks, der giver lejren det ekstra boost som I fortjener. Hos Shareboks tager det nemlig ingen tid at få en lejeaftale i stand og sikre sig en kæmpe højtaler.  

Lej Soundboks til Smukfest med ganske få klik. Lige så vel som man kan få leveret en soundboks direkte til festivalen, kan man også aflevere den der, så det ikke kræver irriterende køreture at investere i lyd af høj kvalitet, når der festes i lejren.  

Man kan endda leje ekstra batterier, så strømforsyningen ikke bliver et problem midt i ens yndlingssang. Det tager omkring 3,5 time at oplade et fuldt batteri, men så har man faktisk også til hele 40 timers non-stop musik på middel styrke.  

Den nye soundboks model kan lave kædedans 

Hvis du gerne vil have en fornemmelse af lyd i hele lejren og ikke kun fra en lydkilde, så kan det være en idé at leje flere af de nyeste modeller soundbokse. Den nye model kan nemlig kobles sammen via en SKAA-teknologi, så du med op til fem soundbokse kan få en professionel oplevelse med L.O.C. eller en anden Smukfest veteran i ørene fra alle sider af lejren. Funktionen hedder TeamUp, og det er ikke noget, man behøver at betale ekstra for.  

Det sker jo også at festivalstemningen forvandler lejrnaboer til nye venner, og så kan I jo være heldige, at begge lejre har fået den gode idé at leje soundbokse fra Shareboks. Der er det også muligt at bruge den førnævnte TeamUp-funktion, så I alle kan skråle med på de samme numre. 

Del artikel

Andre læser også