Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

“Let it go, let it go”: Se Frozen på det store lærred

Af Freja Dumont
Foto: Kino.dk
Foto: Kino.dk

De fleste, der har små børn i familien, kan højst sandsynligt synge med på “Let it go, let it go. Can’t hold it back anymore. Let it go, let it go. Turn away and slam the door“.

Nu kan du snart komme i den helt rette julestemning, når Anna, Elsa, Olaf, Kristoff og alle de andre elskede karakterer fra den fortryllende og velkendte ‘Frozen’ og ‘Frozen 2’ indtager det store lærred i CinemaxX i to store genvisninger.

Første film i rækken vises den 10. og 11. december mens Frozen 2 vises den 17. og 18. december.

Du kan købe billetter her.

Vinterligt eventyr

I det første eventyr følger vi den frygtløse og evigt glade Anna i hendes rejse for at finde hendes søster Elsa, hvis magiske kræfter har fortryllet kongeriget Arendelle fast i en evig vinter. På rejsen ledsages Anna af bjergmanden Kristoff og hans trofaste rensdyr Sven. 

I Frozen 2 kan du endnu engang følge med, når Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven begiver sig ud på en farlig mission. I ‘Frozen’ frygtede Elsa, at hendes verden ikke var klar til hendes kræfter – denne gang må hun håbe, at de er nok.

Hvad: Frozen og Frozen 1 genvises i biografen
Hvor:
CinemaxX Aarhus
Hvornår:
Den 10. og 11 december samt den 17. og 18 december kl. 10.30

Til dem der ikke har fået glæden af at se Frozen før, er filmen produceret af Walt Disney Animation Studios, studiet bag ‘To på flugt’ og ‘Vilde Rolf’.

Del artikel

Andre læser også