ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Letz Sushi: Festival og sushi er et godt match

Letz Sushi er med på NorthSide for første gang i år. Det er vi glade for. Det er imponerende, at der kan laves så god sushi på en festival. De har fuldstændig styr på deres sushi og råvarer.

 

Hurtig og effektiv betjening

Den lille foodtruck er velbesøgt, og det forstår vi godt. Der er meget hurtig betjening og maden kommer med en imponerende fart. Personalet er meget venlige og gode til at forklare om deres produkter.

 

Vi valgte at prøve deres to menuer samt en portion tempura rejer.

 

Crispy og saftig

Vi startede med de varme tempura rejer. Man får fem styk med spicy dip for 50 kroner. Nøj, de smagte godt. Crispy udenpå og samtidig saftige indeni. Der er meget smag i rejerne. Dip’en er stærk på den gode måde, og den passer godt til den sprøde reje. En perfekt lille snack med eller uden tømmermænd.

Letz Sushi: Festival og sushi er et godt match

 

Inside out

Den lille sushi menu koster 75 kroner. Man får otte Inside out med laks, cream cheese, agurk, masago og to nigiri med tun. De otte Inside out er friske og velsmagende. Den indeholder sprød agurk og en god laks, samt cream cheese. Osten passer godt ind, uden at den fylder for meget. Der er ikke så meget at sige om nigirien – andet end den er fin. Et rigtig godt stykke tun oven på risen.

Letz Sushi: Festival og sushi er et godt match

Den store menu

Den store sushi menu med 15 stk består af en toppet rulle med tempura rejer, japansk mayo og agurk, en stor maki med laks og 2 nigiri tun. Denne menu koster 125 kroner. Rullen med tempura reje er vinderen. Rejen er stadig sprød og laksen meget velsmagende. Brøndkarse på toppen giver et sidste pift til rullen. Makien smager godt. Den spicy sovs passer super godt til laksen og risene.

Letz Sushi: Festival og sushi er et godt match

Nigirien var den samme som i den lille menu.

 

Risen hænger lidt for godt ved

Risene er lidt til den klistrede side, men det gør bare, at stykkerne hænger bedre fast på pindene. De smager godt og er på ingen måde ligegyldige.

 

Der følger soja, wasabi og ingefær med til begge menuer. Ingefær er af den gode slags. Den overtager ikke smagen og er knasende sprød.

 

Der er stor variation i de to menuer, og vi vil anbefale begge og bestemt også tempura rejerne.

 

Del artikel